Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Popálili Natálku: Jednomu žháři snížili trest

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, jaj - 
18. března 2011
09:55

Jednomu z extrémistů - Ivo Müllerovi - Olomoucký vrchní soud v pátek snížil trest za žhářský útok na domek Romů ve Vítkově na Opavsku z 22 na 20 let. Zbylé trojici extremistů soud potvrdil výjimečné tresty.

David Vaculík a Jaromír Lukeš byli odsouzeni k 22 letům vězení, Václav Cojocaru dostal dvacetiletý trest. Všichni čtyři byli odsouzeni za pokus o několikanásobnou rasově motivovanou vraždu a poškozování cizí věci.

Do domku romské rodiny dle obžaloby hodili zápalné lahve. Malá, tehdy dvouletá, Natálka má trvalé následky. Utrpěla popáleniny na 80% procentech těla a přišla o tři prsty na ruce.

lightsherry ( 21. března 2011 22:36 )

vy jste nehorazny rasisti a taky to panbuch vidi , nebojte budete se taky smazit v pekle !!!!!!!!!!!!!!!!

marketap ( 19. března 2011 11:40 )

Proč mě to jen nepřekvapuje (?) ... Jestli to takto bude pokračovat dál a dál, tak naši budoucnost vidím opravdu špatně.

honzina ( 19. března 2011 10:36 )

já už rasista asi jsem, bohužel a je to vina našeho státního aparátu, tady je diskriminace bílejch chce se z toho blít, zavřela bych matku, za to že jí tam nechala a sama utekla jako krysa, já bych tu černou svoloč nastěhovala domů Havlovi a Kocábovi, když se jich tak zastávají, co se tady děje to je strašný, nebudeme se za chvíli cikánům klanět, co pánové Havle a Kocábe, běžte si k nim bydlet a pak uvidíme to se vám asi nechce co?

karel128 ( 19. března 2011 09:30 )

: Re: Měli dostat stejné tresty.. pejsanku,.. to jsi si už zase dal jointa...feťáku..?? Když jsi zhulenej, tak raději ani nechoď na počítač, aby jsi nemohl psát ty tvoje feťácké výblitky..blbečku...!!! tipuji tě, že jsi od těch kreténských feťáckých anarchistů,..viď fete ....že máš taky dréd..?

mary28 ( 19. března 2011 06:42 )

Koukala jsem se včera na to a zkazilo mi to totálně náladu člověk cítí strašnou bezmoc a já i šílený vztek! Fajn odkazy, i ten od žirafy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání