Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děti dostávaly plesnivý chléb, po jídle výprask

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Pavel Ryšlink, Kšim - 
27. února 2011
11:33

Museli jíst plesnivý chleba, byli biti, klepali se zimou pod studenou sprchou… Tak podle policie mučila macecha Drahomíra M. (33) čtyři chlapce (dnes 10, 13, 16 a 18) svého bývalého přítele z Mariánského Údolí na Olomoucku. Dětem vyhrožovala, že když něco řeknou, budou o hladu. Kluci týrání vydrželi dlouho. Pak ale promluvili. Macecha už byla obžalována.

Radomír N. (43) pobýval často pracovně v zahraničí a o jeho čtyři chlapce se starala macecha Drahomíra. Z výpovědí chlapců však vyplývá, že si na nich spíše ukájela své zvrhlé sadistické choutky. Nejhůře na tom byl Kevin.

Hlad, bití, studená sprcha, mráz...

„Drahomíra mi často za trest nedávala jíst. Když jsem si vzal něco ve škole od děcek a ona se to dozvěděla, tak jsem dostal. Jak byl tatínek v práci, tak mě mlátila a dávala mi sprchu,“ vypověděl dnes třináctiletý chlapec. Surová žena chlapce soustavně bila vařečkou, koženým řemenem a plácačkou na koberce. Někdy prý byli tak zřízení, že ani nemohli jít do školy.

„Jednou, když byla velká zima, nepustila mě domů a já jsem musel stát v té velké zimě,“ vypověděl Kevin. Jeho slova potvrdil bratr Radek (16), který doplnil, že je Draha často sprchovala studenou vodou.

Musel jíst své zvratky!

S jídlem si žena podle všeho nedělala starosti. „Já jsem taky musel jíst suché ovesné vločky. Když jsem se z toho pozvracel, musel jsem to za trest sníst. Taky jsme museli jíst česnek a často jsme museli klečet na kamení nebo dělat dřepy,“ svěřil se Kevin.

Otec se o týrání dozvěděl, až když před časem od sadistické družky odešel. „Odstěhovali jsme se k mým rodičům. Moje máma je pak náhodou vyslechla, když se o těch hrůzách bavili po večeři. Když mi to řekla, úplně jsem se z toho sesypal. Podal jsem na ni trestní oznámení,“ řekl Blesk.cz Radomír N.

Olomoucká státní zástupkyně v minulých dnech Drahomíru M. obžalovala z týrání svěřené osoby a ohrožování výchovy mládeže. Hrozí jí až osm let vězení.

Dominik, Drahuška a nyní bratři

Nejdříve to byl Dominik (8), potom Drahuška (6) a nyní dokonce čtyři týraní chlapci. Je konec února a Blesk.cz přináší informace už o třetím případu krutého mučení dětí v tomto roce. A to svými blízkými…

Dominika nechali rodiče vyhladovět na kost, musel skákat v botách plných připínáčků! Drahušku zase rodina její pěstounky zavírala podle jejích slov na půdu, trýznila hladem, chodila prý bez bot ve sněhu! A teď čtyři bratři! „Co se to s lidmi jen děje? Vždyť i hyena se o svá mláďata stará a brání je,“ napsal Blesku jeden čtenář.

hrubovodak ( 8. prosince 2011 20:09 )

Co myslíte tím detailní informace to co se vykládá po vesnici-hm.

lojza147 ( 4. prosince 2011 21:49 )

Jsem z Olomouce, o případu vím pouze z tisku, neznám ani jednoho z aktérů, ale nezlobte se na mě, z Vaší reakce a dalších níže uvedených usuzuji, že se paní nemstí jen pán, otec dětí, ale celá jeho rodina, jeho "příznivci" a další, zajisté patříte dle reakcí mezi ně. Jak jinak by zde určití účastníci měli tak detailní informace o případu? Nebo se zde pán zaregistroval pod více nicky. Osobně si myslím, jelikož se o tento případ žádný jiný tisk nezajímal, dokonce ani Blesk dále nebublikoval, že se tímto akorát snažíte pošpinit a pomstít paní. K Vašim reakcím vidno nemá smysl se nikterak dále vyjadřovat. Pokud paní sleduje toto fórum "prosím reagujte, velmi by mne zajmal Váš konemtář".

hrubovodak ( 4. prosince 2011 04:07 )

pokud vim tak z mista bydliste byli svedcit pouze jeji znami ne vsichni a to je velmi zajimave trochu podezrele

lojza147 ( 2. prosince 2011 19:18 )

pokud byla zbavena viny, vidím to jak někdo níže uvedl, jako mstu otce detí nechápu dovětek že není všemu konec, tím myslíte, že si na paní pomstychtivý pán, otec dětí, zase něco vymyslí? škoda že se zde paní nevyjádří

hrubovodak ( 2. prosince 2011 11:41 )

dozvedel jsem se ze byla zbavena viny a uz vyhrozuje a verim tomu ze neni vsemu konec

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání