Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dcera vykrvácela otci v náručí, vrah jí podřízl hrdlo

Autor: zb, koj - 
24. února 2011
14:38

Pro milovaného muže by udělala cokoliv. Porodila mu syna Marečka, vzorně se staralo o Adámka (2), kterého měl z dřívějšího vztahu. Zemřít si nezasloužila. Přesto jí podle obžaloby její přítel chladnokrevně podřízl hrdlo. Andrea S. (22) pak vykrvácela svému otci v náručí. Teď Karla Š. (25) poslal Krajský soud v Plzni na 18 let do vězení.

Trest přijal s kamennou tváří a bez jediného mrknutí oka. „Neprojevil lítost, k vraždě se nepřiznal a předem ji plánoval. Hrozilo mu až 20 let vězení,“ zdůvodnila přísný trest předsedkyně senátu Iveta Zítková.

Otřesná vražda se odehrála loni v červenci na chatě dívčiných rodičů v chatové osadě u Aše na Chebsku. „Karel Š. si v bytě v Aši vzal nůž, připravil si chirurgické rukavice, čepici a převlékl se do černé kombinézy. Po žebříku vlezl oknem v podkroví do chaty, sešel po schodech do přízemí, kde oběť spala se svým dítětem a tady ji zabil,“ popsala vraždu Zítková.

Karel Š. se při výslechu na policii k činu přiznal. U soudu pak tvrdil, že Andreu S. nezabil. „To udělal můj kamarád Igor N.,“ prohlásil Karel Š. Soud mu ale neuvěřil.


madla ( 3. března 2011 10:21 )

mít fešácký kriminál,jako každá taková s...ě. Taková zrůda,nemá ani dejchat stejnej vzduch jako ostatní. Souhlasím s trestem smrti. Prachy,který nás bude ten vrahoun stát,by mohly mít lepší využití ne?

muchojka ( 26. února 2011 17:06 )

PESO,UZ JSEM-TED MI DAVAJ TAKOVOU SODU U KEINOVEHO SYNA,ZE JSEM MENSI,MENSI AZ BUDU NEJMENSI NA SVETE....!

suskyn ( 25. února 2011 13:10 )

To je bez diskuze

suskyn ( 25. února 2011 13:09 )

manolla1 ( 25. února 2011 12:42 )

NEBUDE MÍT FEŠÁCKÝ KRIMINÁL! KDE NA TAKOVÉ NESMYSLY CHODÍTE! ZMETEK - VRAH DOSTANE CO ZASLOUŽÍ!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání