Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tátu s dcerou (†3) rozdrtil kamion

Autor: ČTK, oj - 
24. února 2011
09:43

Tříletá holčička zemřela ve středu večer při nehodě nedaleko Lomnice na Bruntálsku. Při nehodě zemřel i její pětadvacetiletý otec, který automobil řídil.

Nehoda se stala okolo osmi hodin večer mezi Lomnicí a Dětřichovem nad Bystřící. Mladý řidič podle policie ze zatím neznámé příčiny náhle změnil směr jízdy a vjel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím nákladním automobilem.

"Při nehodě utrpěl řidič osobního vozidla a jeho tříletá spolujezdkyně zranění neslučitelná se životem. Příčiny a další okolností této tragické nehody šetří nyní intenzivně kriminalisté," uvedla mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková.

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl ČTK řekl, že muž utrpěl mnohočetná poranění v oblasti hlavy, hrudníku, horních i dolních končetin. "Nejevil žádné známky života a zasahující lékař mohl již pouze konstatovat jeho smrt," řekl. Dodal, že ve stejném stavu po příjezdu sanitky bylo i dítě. "Holčička rovněž nejevila žádné známky života a také v jejím případě byli záchranáři bohužel bezmocní. Dítě svým poraněním na místě podlehlo ještě před tím, než se je podařilo vyprostit," řekl.

sarra ( 24. února 2011 12:23 )

je to moc smutne, kdyz vyhasnou takhle dva mlade zivoty, mamince trilete hoclcicky se zhroutil svet, to je na zblazneni

olinka2201 ( 24. února 2011 11:16 )

Pro celou rodinu to je tragédie ze které se budou dlouhá léta vzpamatovávat. A taky mě napadlo, kde byla sedačka s malou? Nebo to byl tak velký náraz, že utrhl i sedačku a vymrštil ji dopředu?

katarinka007 ( 24. února 2011 11:07 )

Je to strašné. sama mám doma 3 letou holku.A nevím co bych dělala kdybych o ní přišla.Pro maminku to musí být velmi těžké.Podle fotek myslím že malá seděla vedle řidiče. tam děti nepatří je to hazard!!!

paja296 ( 24. února 2011 10:36 )

Proboha,jezděte opatrně a pomaleji,nebo se chcete všichni pozabíjet????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání