Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nahý muž obtěžoval dívku (10): Pomozte ho najít

Neznámý muž se obnažoval před desetiletou dívkou na Třebíčsku. Teď po něm pátrá policie - ilustrační foto
Neznámý muž se obnažoval před desetiletou dívkou na Třebíčsku. Teď po něm pátrá policie - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, šim - 
18. února 2011
11:53

Pomozte dopadnout pedofila! Policisté pátrají po neznámém muži, jenž se v pátek ráno obnažoval před desetiletou dívkou na Třebíčsku. Muž vystoupil z auta od pasu dolů nahý u autobusové zastávky, kde dívka čekala. Dívka utekla a muž poté odjel.

Dívka čekala kolem 06:45 na zastávce mezi obcemi Zašovice a Nová Brtnice. U zastávky zastavilo osobní auto combi, červené až vínové barvy, které přijelo od Zašovic. Když dívka uviděla vystupujícího polonahého muže, utíkala směrem k Nové Brtnici. "Muž se několik metrů rozběhl za dívkou, poté se vrátil k vozu, otočil a odjel nazpět," uvedla mluvčí Dana Čírtková.

Jak vypadal?

Muž byl podle popisu ve věku 20 až 30 let, štíhlé vyšší postavy. Na sobě měl modré triko, hnědou vestu a na hlavě černou kuklu.

Policisté žádají případné svědky, kteří by mohli podat informace vedoucí k dopadení pachatele, aby zavolali na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

Podobných případů, kdy muž s maskováním na obličeji oslovuje v blízkosti škol děti, se na Vysočině stalo už několik. Začátkem ledna obtěžoval muž dvanáctiletou dívku nedaleko základní školy v Polné na Jihlavsku. Dva další podobné případy se odehrály u jiné školy na Polensku, kde muž sliboval chlapcům sladkosti a hračky a lákal je do vozidla. Chlapci z místa utekli. Podobný průběh měly i případy u škol v Jihlavě a Lukách nad Jihlavou, kde se muž před dítětem obnažil.

Policisté informovali o případech místní samosprávy a vedení základních škol. "Kriminalisté hledají nějaké společné znaky a pátrají, jestli by to mohl mít na svědomí jeden pachatel," uvedla Čírtková. Vyšetřování je však podle ní zatím bez výsledků.

22avalon ( 28. února 2011 08:14 )

Škoda, že to ráno nebyl větší mráz. Zmrzl a upadl by mu racochejl a byl by pokoj od jednoho h.n.u.s.á.k.a !

kacota ( 19. února 2011 14:46 )

ste prípady ...

muchojka ( 19. února 2011 08:45 )

JA VIM...NA KOLE TO MAS DALEKO.... JA ASI TAKY.....MOZNA VIC..

muchojka ( 18. února 2011 18:39 )

PEJSANKOVA,KDE JSI BYL DNES RANO...!?NEBYL SI NA TREBICSKU?

paja296 ( 18. února 2011 14:00 )

já to nebyl!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání