Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maria (14) zmizela: Dala si rande přes internet

Mária Gambošová (14) zmizela po schůzce s mužem, se kterým se seznámila na internetu
Mária Gambošová (14) zmizela po schůzce s mužem, se kterým se seznámila na internetu  (Autor: Reprofoto tn.cz)
Autor: ap - 
17. února 2011
12:35

Anglická policie usilovně pátrá po čtrnáctileté dívce mluvící česky. Podle policie si Maria Gambošová dala schůzku z neznámým mužem, se kterým se seznámila na internetu. Policie vyjádřila o její osud velké obavy.

Mariu viděli naposledy v sobotu večer. Dívka řekla své matce, že jde za přáteli a od té doby ji nikdo nespatřil. Policie se podle portálu Dailly Mail domnívá, že odešla na schůzku s neznámým mužem, se kterým se seznámila na internetu.

Policie pátrá na více místech

Policie vyjádřila o osud dívky, která mluví česky a anglicky velké obavy. "Je možné, že pár byl viděn v červeném automobilu značky Nissan," uvedl policejní mluvčí pro hrabství Essex, ve kterém dívka pobývala.

Podle něho je možné, že se dívka nachází ve sto osmdesát kilometrů vzdáleném Leicesteru. Proto je po zmizelé dívce pátráno i tam.

Mária měří asi 170 centimetrů a má dlouhé rovné černé vlasy. Obvykle nosí zlatý řetízek, zlaté náušnice a dva stříbrné prsteny. Oblečena byla do světlemodrých džíny, červenooranžový kabát a růžovou blůzu.

kacota ( 18. února 2011 09:51 )

anka ano smutné...ale ešte smutnejšie je to, že 14 ročné dievča si dá SCHODZKU CEZ INTERNET S NEZNAMYM MUŽOM !!! Tak to je úplne do plaču...Odíde z domu tak, že nikto nevie kam a ským...V cudzom svete ešte k tomu...Kde je výchova rodičov, dovera k matke, informovanost o nástrahách takýchto stretnutí ? Polícia sa domnieva, že je dievča v 180 km vzdialenom meste a že pár bol videný v červenom Nissane.. Čo na to dodať? Ked sa dievča nájde,(čo im prajem bez výhrad) tak by mali rodičia prehodnotiť svoju výchovu a vzťahy v rodine...Ak sú vzťahy dobré, tak pravdepodobnosť, že 14ročné dievča takto bez slova odíde je velmi malá...takmer nulová

latabar ( 18. února 2011 01:59 )

Hitler vas mjel zlikvidovat misto zidi hnusnej narod provas rodina nic neznamena nasilnujete i male decka zabijete vlastni decka to nedela zadni narod jenom vi

anka ( 17. února 2011 22:49 )

smutne, velmi smutne a nelidske poznamky pode mnou......to, ze holcina je pravdepodobne z romske rodiny, neznamena nic..je spousta sporadanych romskych rodin...navic je uplne jedno o jakou rodinu jde.... holcine je 14....jsou to teleci leta.....a musi to byt pro rodinu velke nestesti a strach, co se stalo s jejich dcerou. Ja jim moc preji, aby se s dcerou ve zdravi brzy shledali.

golf33 ( 17. února 2011 18:29 )

Leda tak hnědočesky. Doufám, že ji už nikdo nikdy nenajde.

kacota ( 17. února 2011 16:53 )

Nechcela už aj táto sňatek s Pakistancom ???? ked je to v Anglicku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání