Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chirurg si dal dva frťany a jel do nemocnice

Chirurg Jaromír Č. popřel, že by řídil opilý. Do nemocnice ho prý přivezl známý. Službu ten den neměl
Chirurg Jaromír Č. popřel, že by řídil opilý. Do nemocnice ho prý přivezl známý. Službu ten den neměl  (Autor: MP Most, Helena Lacinová)
Autor: Helena Lacinová, šim - 
16. února 2011
09:57

Chirurga Jaromíra Č. (48) z Mostu prý nachytali strážníci, jak řídí podnapilý. A podle všeho to údajně nebylo poprvé, co si přihnul, a dokonce už po ránu. V 8:15 hodin na nemocničním parkovišti nadýchal 2,6 promile alkoholu. „Alkohol nepopírám. Měl jsem dva frťany, ale neřídil jsem. Do nemocnice mě přivezl kamarád,“ prohlásil včera lékař. To, že mu chutná alkohol, považuje za soukromou věc.

Jeho tvrzení vyvracejí strážníci. Ti ho totiž v neděli po ránu přistihli za centrálním příjmem nemocnice, když parkoval na místě pro sanitky.

„Z vozidla vystoupil lékař, který od pohledu vykazoval známky opilosti. Vrávoral. Dechovou zkouškou nadýchal 2,6 promile,“ upřesnila mluvčí strážníků Ilona Kozlová. Posléze ho policisté obvinili z ohrožení pod vlivem návykové látky.

„Večer mě obvinili, ale podám si stížnost. Měl jsem jen dva panáky a neřídil jsem,“ stojí si za svým Jaromír Č. Tvrdí, že v ten den ani neměl službu a do nemocnice si jel jen něco zařídit. „Zatím nebyl důvod ho kontrolovat a dávat mu dýchnout,“ řekl Jiří Vondra, mluvčí Krajské zdravotní, a.s., kam mostecká nemocnice spadá. Dodal, že Jaromír Č. ani není jejich zaměstnancem.

Chirurg totiž má soukromou ordinaci a do nemocnice dojíždí operovat a na služby. O chirurgově lásce k alkoholu se mluví už veřejně. „Je odborník, ze kterého je občas cítit alkohol. Jsem přesvědčen, že i s tou vodkou udělá míň škody než ostatní,“ píše v internetové diskusi jeden z přispěvatelů.

„Slyšel jsem, že pije. Je to ale dobrý lékař,“ zastal se ho pacient Milan Gažur, když včera vycházel z ordinace Jaromíra Č.

muchojka ( 17. února 2011 20:00 )

CO FYZICKE-ALE TY TESTY...?!ALE POCITAT DO 3 UMI... PODLE NAPOCITANEHO PROMILE...

muchojka ( 17. února 2011 09:23 )

ALE NE-ON ZA TIM VOLANTEM N E S E D E L....UZ ROZUMIS?HADAS SE A NAPADAS MNE KVULI NICEMU,ARCABENE!TEN CLOVEK AUTO NERIDIL,PRIVEZL HO TAM KAMARAD....

arcaben ( 17. února 2011 09:15 )

...že sedne za volant...TO JE NADÁVKA??

muchojka ( 16. února 2011 22:46 )

...ALE JA TI VERIM.... TED SE NATO NEMUZU PODIVAT,MAM NECO ROZDELANEHO...HELE-DAM TI NECO LEPSIHO-NAJED SI NA BLESK PRO MUZE A NA VTIP O FARARI-TO SI MUSIS PRECIST!!!!JA BRECIM SMICHY CELY DEN-DLOUHO JSEM TAK NECO DOBREHO NECETLA!

kacota ( 16. února 2011 22:39 )

ty mi neveríš ... http://www.zzz.sk/?clanok=8628 http://www.zzz.sk/?clanok=7681 http://spravy.pravda.sk/pacientovi -omylom-odrezali-zdravy-semennik-fmc-/sk_ckronika.asp?c=A070405_161321_sk_ckronika_p12 http://korza r.sme.sk/c/4598687/slepy-vozickar-obvinuje-lekarov-ze-mu-vlani-omylom-amputovali-zdravu-nohu.html 3 nohy+1 semenník...režú to jak na páse...pejsan má pravdu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání