Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školačka (10) volala tisíckrát na tísňové linky

Policie vypátrala desetiletou dívku, která má zřejmě na svědomí více než tisíc telefonátů na tísňové linky
Policie vypátrala desetiletou dívku, která má zřejmě na svědomí více než tisíc telefonátů na tísňové linky  (Autor: Tomáš Vrbenský)
Autor: ČTK, rvs - 
31. ledna 2011
15:51

Boleslavští policisté vypátrali desetiletou dívku z Mladoboleslavska, která je podezřelá, že loni od září do prosince více než tisíckrát volala na tísňové linky hasičů, záchranářů a policie. Případ musí police vzhledem k věku dívky odložit. Budou se jím zabývat jen sociální pracovníci.

Její opakované telefonáty vyvrcholily loni v prosinci. Tehdy anonymně oznámila, že v Nádražní ulici v Mladé Boleslavi jsou dvě pobodané ženy. "Na místo byl tehdy poslán kompletní výjezd záchranné služby včetně lékaře," uvedl mluvčí boleslavské policie Ladislav Mareš. Na místě ale nikoho záchranáři nenašli.

Školačka policistům při výslechu řekla, že začala na linky volat poté, co si ve škole opakovali jednotlivá čísla tísňových linek. "Chtěla vědět, co se na linkách děje a někdy si i s obsluhou chtěla jen povídat," doplnil mluvčí.

jilyan ( 1. února 2011 17:17 )

Vy jste ubohá. Snažíte se svou nízkou inteligenci zamaskovat vulgárními výrazy. Bohužel, já vám na to neskočím. Ale když to chcete vědět, já děti nemám a neplánuji je. Ušetřím vás od dalších pitomých komentářů. Sice nemám děti, ale o téhle problematice toho vím i z vlastní zkušenosti dost. Takže, co kdybyste si svou touhu po pozornosti šla vybíjet někam jinam. A jen tak na okraj... Vy sice tvrdíte, že vaše dítě není psychopat, ale jak to můžete vědět, když trávíte tolik času na diskusích. Musí se asi hodně stydět, že má za matku takovou zakomplexovanou nenávistnou babu, která to dotáhla tak maximálně na vrchní uklízečku. Ano, z vašeho projevu soudím, že vy nic lepšího neděláte.

olesja ( 1. února 2011 11:34 )

O tom, že není zrovna v pořádku, svědčí i to, že jí to nepřestalo bavit. V 10 letech by už mohla pobrat více rozumu.

jilyan ( 1. února 2011 07:19 )

Ani vlastně nevím, proč se vůbec zabývám někým tak slabomyslným jako jsi ty, ale chtěla bych vidět co byste dělal(a) vy, kdyby takhle někdo vaše dítě urážel.

pgga ( 31. ledna 2011 22:17 )

Souhlasim absolutne se vsim!!! Paradox na tom je ze" rodice "takzvane" uci svoje dite(deti).."Chovej se SLUSNE..nelzi...neublizuj...atd atd....po tom vsem 'urciti" to dite zmlati! Bez vysvetleni....proste ho zmlati...jelikoz ONI jsou rodice a tim padem na to maji "pravo".

djaba ( 31. ledna 2011 21:26 )

Pokud jedu v autobusu a hraji si s iphonem či podobným verkem ,není jednoduché psát , natož přemýšlet nad pravopisem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání