Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pozor, pedofil na útěku! Zneužil pětiletou holčičku

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Petr K. měří 178 až 180 cm, má hubenou postavu, modré oči a hnědé vlasy. Pokud máte jakékoliv informace, které by mohly pomoci k jeho dopadení, volejte na linku 158
Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Petr K. měří 178 až 180 cm, má hubenou postavu, modré oči a hnědé vlasy. Pokud máte jakékoliv informace, které by mohly pomoci k jeho dopadení, volejte na linku 158  (Autor: Policie ČR)
Autor: bum, Krvs - 
25. ledna 2011
17:11

Pedofil Petr K. (36) zneužívá důvěry osamělých žen. Už jednou soudně trestaný deviant, původem z Tišnova, který se vyhýbá nařízené sexuologické léčbě, je v současnosti na útěku před dalším trestem za pohlavní zneužití malého děvčátka (5).

Petr K. okouzlil loni na jaře dívčinu rozvedenou matku do té míry, že si ho brzy nastěhovala k sobě do bytu. „Během čtyřměsíční známosti se jí sice přiznal k tomu, že už byl ve vězení, skutečný důvod ale zamlčel. Tvrdil jí, že to bylo za majetkovou trestnou činnost,“ uvedla kriminalistka Michaela Kučerová.

Loni v srpnu požádala zamilovaná, nic netušící žena svého přítele, aby pohlídal její dceru. „Po snídani a dopoledních hrách si s dívenkou vlezl do vany. Nadzvedl si ji a prováděl s ní orální sex,“ popsala Michaela Kučerová jednu z praktik, ke kterým došlo mezi Petrem K. a pětiletým dítětem. Za slib mlčení pak holčička dostala od maminčina přítele drahou hračku. „Na hračku se jí později ptala matčina sestra. Tehdy se děvče rozpovídalo o tom, co se odehrálo ve vaně,“ uvedla Michaela Kučerová.

Holčička ale v tu chvíli ještě neměla vyhráno. Matka totiž jejím slovům nebyla ochotná uvěřit. Nezviklalo ji ani zjištění, že přítel byl ve vězení kvůli své sexuální náklonnosti k malým holčičkám. „Přesvědčil ji o tom, že to na něj tehdy matka s dcerou záměrně nahrály. Byla do něj tak zamilovaná, že mu znovu uvěřila,“ řekla Blesku Michaela Kučerová. Žena podle ní ze své slepé důvěry nikdy zcela nevystřízlivěla. „Kdyby od ní sám neutekl, tak by ho snad obhajovala až doteď,“ uvedla kriminalistka.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Petr K. měří 178 až 180 cm, má hubenou postavu, modré oči a hnědé vlasy. Pokud máte jakékoliv informace, které by mohly pomoci k jeho dopadení, volejte na linku 158.

ylatouf ( 26. ledna 2011 15:59 )

nebylo té podivné demokracie tak si žádný pedofil ani neužije,protože po prvním podobném deliktu by mu měl být vyškubnut i s nervíkem.Vsadím se že by ho ani ve snu nenapadlo jen pomyslet na nějakou malou holku.

radan65 ( 26. ledna 2011 08:21 )

Treba te borecku chytne otec divenky driv nez poldove kdyz uz je matka strelena tak on mozna ne. A jestli ne? doufam ze po 10letech trestu bude pro recidivu a nebezpecnost nasledovat DETENCE Tak si to uzij mazle

pgga ( 26. ledna 2011 00:27 )

Kacota!-SUPER jako vzdy Vase nazory...velmi dobre napsano!Se vsim souhlasim. Nechapu jak si rozvedene-osamele zeny nastehuji domu chlapa o kterem vlastne nic nevedi(jenom to co ON jim rekl) a hlavne kdyz tam jsou deti.

kacota ( 26. ledna 2011 00:16 )

S tým začiatkom by som súhlasila, matka by tiež nemala zostať bez viny-lebo nechcela včas zasiahnuť a svojim zakrývaním očí pred pedofilnými praktikami svojho druha priamo ohrozila mravnú výchovu, zdravie a bezpečnosť dieťaťa... A tú druhú polovicu ste nemysleli vážne že? Každá matka-samoživitelka ešte neznamená, že muž je ten "zlý" a ona je tá chuderka, ktorej treba pomáhat...Na to aby žena zvolila správneho partnera patent neexistuje.Často ho blbo zvolia doktorky, právničky,profesorky, i ženy prezidentov !!! Záleží len na vedomí a svedomí jednotlivej ženy, akého partnera si vyberá od počiatku a to myslím doslova...aj potom, ked počne dieťa ...Nadávať len na chlapa, aký to je chmuľo, že čo on všetko stvára je v podstate vlastná úbohosť, ktorá dokazuje, že hlúpa je ona- t.j.tá, čo si ho vobec vybrala...Už výberom nesprávneho partnera sami sebe velmi zanmiešame karty vo vlastnom osude...Jeho chovanie potom nám už len potvrdzuje, že čo sme chceli, to máme...bohužial nastavuje zrkadlo aj žene samej...a vypovedá o žene samotnej dosť vela... Myslím, že vobec nie je namieste sa skladať, finančne pomáhať atď, osamelým ženám, len kvoli tomu, aby sa predchádzalo pochybným známostiam, pretože tu finančná situácia nerozhoduje...Jej blbosť, sebeckosť a strata súdnosti na úkor vlastnej dcerky jej dovolili sa zubami nechtami držať takej pochybnej známosti...Ja by som takej hlupani nedala ani deravý groš... Neviem podla akého klúča by sa také dávky rozdelovali...Podla vinníka ako pri zákonnej poistke na auto? (povinné ručení) Liezol mi na nervya vyhodila som ho - tak mi nedávajte nič, opustil ma on - tak mi vyplácajte tisícku mesačne, aby ma v živote nenapadlo si domov nakvartírovať nejakého hajzlíka, čo si zobere do vane moju dcerku a čo jej tam bude robiť, tak to už nechám na neho...

litop ( 25. ledna 2011 22:46 )

Osoba ktera se vedome ci nevedome podili na trestne cinnosti je spoluvinik a tudiz bude potrestana stejnym dilem jako vinik sam. Ale uprimne receno , osamelym matkam samozivitelkam by se melo financne pomoci vylepsit jejich zivotni uroven aby se predchazelo pochybnym znamostem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání