Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodina nezvěstné Pavly: Maminko, vrať se domů!

Autor: Pavel Ryšlink, mivrk - 
8. ledna 2011
13:36

Měla včera slavit osmatřicáté narozeniny. Její místo u stolu však bylo prázdné. Pavla Navrátilová (38) ze Štěpánova na Olomoucku je totiž už od pondělí nezvěstná. Rodina je na pokraji zhroucení. „Maminko, moc tě prosíme, vrať se domů,“ vzkazují přes Blesk její dcery Veronika (18) a Lucie ( 14), a také manžel Miroslav (42).

Rodina je zoufalá. „Nikam nejezdila, nikdy se nezdržela ani hodinu. Dnes jsme jí chtěli přát k narozeninám, ale zatím jsme nekoupili žádné dárky. Necháváme to, až se vrátí,“ řekl manžel Miroslav.

Pavla Navrátilová přišla v pondělí o práci. Ze samoobsluhy, kde dostala výpověď, odešla večer. Domů nedorazila. Policisté s vojáky několikrát pročesali okolí. Ve čtvrtek objevili ženino kolo na nádraží ve Střeni.

Je na Šumpersku?

„Ozval se muž, že prý pohřešovanou potkal v Šumperku a dával jí deset korun,“ řekla včera olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková. „To nám dává víru a naději, že není nikde zmrzlá, že jenom odjela,“ řekl manžel. „Moc si přejeme, aby to tak bylo. Moc nám chybí,“ řekla starší dcera Veronika. Mladší Lucie jen polykala slzy. Otec i dcery nespí.

„Nedostaneme do sebe kousek jídla. Mrzí mě, že jsem si nevšiml, že má nějaký problém. Ale dovedu si představit, co se jí asi honilo hlavou, když dostala výpověď. V posledních dvou letech už to totiž bylo potřetí,“ říká manžel.

Policie včera rozšířila pátrání na oblast Šumperska, kde byla Pavla Navrátilová viděna. Pokud by o ní někdo něco věděl, ať volá linku 158, případně krajského redaktora Blesku na čísle 606 661 046.

permonik ( 25. ledna 2011 06:52 )

to vůbec není pravda!!! Když někdo pracuje někdo skoro rok,tak nemůže být ve zkušební době!!! Fakt mě nebaví číst ty hloupé kecy!!! To Pavle nepomůže!!!

9842 ( 10. ledna 2011 22:39 )

Moje příbuzná s dotyčnou paní pracovala,byla to klidná a hodná žena,měla problémy s manželem, který by si měl sypat popel na hlavu.Asi si už uvědomuje důsledky svého jednání.Nedaleko Štěpánova jsou uměle vyzvořená jezera(zásobárna vody pro Olomouc),tak jestli se tam utopila, je obtížné jí najít. Zčejmě byla asi na dne a nebyl nkdo,kdo by ji pomohl radou nebo jinak podal pomocnou ruku.

zemanka ( 10. ledna 2011 15:41 )

ale zmizel člověk....

zemanka ( 10. ledna 2011 15:40 )

ale mobil s foťákem mají ne? tak přetáhnout fotku není snad problém

suskyn ( 10. ledna 2011 13:22 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání