Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sousedé nevěří, že kuchař zabil v Londýně svou dívku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: op, Krvs - 
8. ledna 2011
05:00

Byl to moc hodný kluk! A nevěříme, že by svou přítelkyni (†27) zabil! To tvrdí někteří obyvatelé Čučic na Brněnsku, kde bydlí matka kuchaře (†23), který podle britské policie ubodal na Nový rok v Londýně dívku a pak skočil v metru pod vlak.

„On byl moc šikovný kuchař. Znala jsem ho, jednou prý vařil i prezidentu Klausovi ve Špindlerově mlýně. Své mámě, která se z toho teď psychicky zhroutila, posílal z Anglie peníze. Tady v Čučicích nikdo nevěří tomu, že by to udělal,“ řekla v pátek pro Blesk.cz seniorka ze zmíněné vesnice. Podle ní mladík ani přítelkyně při silvestrovských oslavách v Londýně nepili alkohol, protože vyučený kuchař-číšník měl vézt svou partnerku na letiště.

„Ona totiž měla letět na Nový rok ráno domů,“ dodala důchodkyně. Ani další sousedka nemůže uvěřit tomu, že Scotland Yard označil mladého muže za vraha. „Myslím, že by to nebyl schopný udělat. Mamince, která je na tom psychicky špatně a je u dcery ve Zbýšově, vždy pomáhal, třeba jí složil uhlí do sklepa,“ chválila údajného vraha žena.

Podle ní dívka ještě ve dvě hodiny v noci na Nový rok posílala rodičům SMS zprávu, že mezi 16. a 17.hodinou už by měla být z Anglie zpátky doma ve Zbýšově. „Když ale nedorazila, rodiče ji začali shánět. A bohužel zjistili, že jejich dcera je mrtvá. Je to hrozné, ale těžko říct, co se tam vlastně mezi nimi stalo,“ dodala obyvatelka Čučic.

kikina23 ( 8. ledna 2011 23:40 )

Kdoví jak dlouho s ním chodila,třeba to byl vztah v začátku a ona ho ani moc neznala a neznala jeho reakce.Možná,že dostala sms od bývalého nebo od nějakého ctitele na silvestra a tím vznikla hádka a pak bohužel smrt,neuměl se ovládat.Dřív lidi měli brzy snatek,kolem 20 děti a museli se starat.Dneska se to posunulo nad 30 a do třiceti dělají problémy,ostudu a ničeho si neváží,žádnej respekt.

eptisam ( 8. ledna 2011 22:51 )

záprdku,po ránu tolik inteligence jsem od tebe nečekala,je jisté,že jsi pěkný ubožák na každé diskusi.

franta15 ( 8. ledna 2011 13:44 )

Nikdo jiný to neměl možnost udělat, než její přítel. Možná když sem jela ještě nebyla pevně rozhodnutá, ale tam se stalo něco skrze co mu řekla, že s ním končí. Jak všichni potvrzují, byla to hodná, milá a schopná žena, která si uvědomila, že chce žít s někým jiným. Její partner byl mladší než ona a z různých důvodů ji asi nestačil. Když mu to řekla, neunesl to a jeho horší já zareagovalo tak, jak vůbec nehtěl. Stává se to a toto byl mladíček, který jednal úplně zkratkovitě. Jinak by nespáchal sebevraždu. Určitě by mu vraždu dokázali, otisky prstů, sousedé, atd. Je to moc smutný příběh a tak musíme jejím rodičům přát, aby věřili v reinkarnaci a to, že jejich děvčátko je tady někde s nimi, že se nemůže jenom tak vytratit, vypařit... Jeho rodiče se budou muset smířit s tím, že toto měl jejich syn souzené a nedalo se s tím nic udělat. Škoda, že dcera něco blíž nenaznačila rodičům před odjezdem, protože možná s tímto rozhodnutím tam už odjela. Škoda, škoda - třeba by jí odjezd rozmluvili a nestala by se tato hrůza.

derek ( 8. ledna 2011 11:46 )

Smrt dvou mladých lidí. Počkejme si na závěry policejního vyšetřování.

dobrotka ( 8. ledna 2011 11:16 )

A co maji muslimove spolecneho s touhle tragedii?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání