Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Piráte č. 2222, třes se! Jde na tebe "kat" Laciny z D1!

Autor: Veronika Pukačová, Jan Doležal, Krvs - 
5. ledna 2011
05:00

Tak tohle bude hodně zajímavý případ! Státním zástupcem pro případ dalšího piráta z D1, Aleše Trpišovského (43), je Tomáš Milec. Právě on poslal na pět let do basy podobného gaunera, který si na D1 zvyšoval ego, Luboše Lacinu (41). Ten loni v březnu vytlačil z dálnice ženu (26), která přežila jen zázrakem. Dokáže Milec zatnout tipec dalšímu nebezpečnému šílenci?

Policisté Trpišovského, který na D1 údajně nejprve ohrožoval řidičku a poté zavinil nehodu s mercedesem, zadrželi a téměř okamžitě požádali o uvalení vazby. Státní zástupkyně jim ale usnesení o zahájení trestního stíhání pro podezření ze spáchání dvojnásobného pokusu o ublížení na zdraví a poškozování cizí věci obratem vrátila zpátky jako nedopracované! Nově má případ na starosti »odborník na piráty« Tomáš Milec.

„Usnesení neodpovídá zákonným hlediskům a podle nás bylo vydáno předčasně. Ze strany policie teď bude probíhat další šetření. Podle jeho výsledků rozhodneme, zda a pro co bude vedeno trestní stíhání,“ řekl státní zástupce Tomáš Milec. Podle něj by mělo být jasno během několika dní. Milec dokonce plánuje s policisty schůzku.

Trpišovský údajně mezi 15. a 20. kilometrem nejdřív ohrožoval řidičku fordu. Ta zalarmovala policisty poté, co na 30. kilometru uviděla stejného šoféra u nehody jeho auta s dalším mercedesem. Obě auta prý ohrožoval navlas stejným způsobem: Nejprve je podjel pravým pruhem a při přejetí do levého brzdil. Muž se takto nechoval poprvé. Už před třinácti lety s ním bylo zahájeno za stejnou lumpárnu trestní řízení, bylo však zastaveno v rámci prezidentských milostí.

Uživatel_5807388 ( 2. března 2011 22:47 )

-Nevím ,proč je podle zprávy dnes na Trpišovského,nasazena kriminálka pro nejhorší trestné činy neb, jsem si myslela že tuto složku vnašem státe máme na vraždy drogy atd. Už věřím ž e je vše v réžii naší slavné POLICIE. Co vy nato pane Milec , myslím si že už hodně lidí má už velké pochyby .O tom druhém se taková ,medialní kampan nevede i kDYŽ V AUTĚ .PODLE FOTO ,NEBYLLA DĚTSKÁ SEDAČKA A TEDY PODLE MĚ TAM NEBYLO ANI TO DĚCKO .VŠE SE DÁ DOKONALE PŘIPRAVIT. MOŽNÁ PRÁVĚ TEN DRUHÝ JE ZA VŠÍM.

Uživatel_5807388 ( 28. ledna 2011 15:17 )

Nyní, jsem četla Váš příspěvek ,že v kauze 2222 ,vše vyřešíte tak do 3 neděl a ono nic. Zdá se mi , učelově se bude hledattak ,aby jste něco našelo. Myslela jsem si že jste férový.Asi budu vymýšlet. co bych dělala ,kdyby někdo dával do novin rodná čísla, nebo adresy rodiču. Také jsem zvědavá ,zda bude taková mediální honička na včerejšího řidiče. myslím si že ne. Jsem zklamaná.

citroenekc2 ( 6. ledna 2011 12:47 )

s timto souhlasim .. a i kdyby ho chtel vyskolit kolik ridicu uplne obycejnych lidi skoly dalsi ridice a nikdo to neresi protoze nejsou tak viditelni. A kdyz hamls na brzdu ten za nim mel predvidat co kdyz mu tam vletel treba zajic.

barter63 ( 6. ledna 2011 11:18 )

Po D1 chodím dosť často a musím uznať,že čo sa stalo nieje nič výnimočné, o čom svedčí i taká rozsiahla až nevídaná diskusia na viacerých periodikách.Ja len dúfam,že tieto diskusie čítajú i kompetentný a ,že konečne túto situáciu na D1 začnú riešiť a .že vďaka tomuto prípadu konečne dôjde k prelomu........aj keď........

nefertari ( 6. ledna 2011 11:14 )

Asi jste si nepřečetl pozorně co jsem psala. Takže znovu pro ty co mají pomalejší chápání - ten člověk jen zázrakem někoho nezabil. Být já v tom černém mercedesu a mít tam svoje tříleté dítě, které by tento psychopat ohrozil, tak věřte tomu, že já nebo můj manžel bychom si ho zcela jistě našli a ulehčili tak rozhodování naší pofiderní justici. Nikde jsem nenapsala, že jsem tady od toho, abych měřila řidičům rychlost. Naučte se, prosím, číst..v opačném případě prosím ani nereagujte na moje příspěvky

Zobrazit celou diskusi