Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zrůdnost: Matka ukopala svou čerstvě narozenou holčičku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jaj - 
21. prosince 2010
11:36

Brutálně a nelidsky zavraždila matka (20) své dítě. Na zemi po něm šlapala a kopala do něj. Tím mu způsobila mnohačetná zranění, které dítě nemohlo přežit. Slovenka v září tajně porodila na plzeňské ubytovně. Dítě pak zabalila do deky a zavolala záchranku. U výslechu předstírala, že si nic nepamatuje - snažila se to uhrát na poporodní psychózu. Do vězení může jít až na doživotí.

Žena původem ze Slovenska porodila úplně zdravé dítě. Rozhodla se ho ale zabít, na zemi ho ukopala k smrti. Dle znaleckých posudků a výsledků pitvy dítěte vše udělala vědomě a ne v pomatení smyslů během poporodní psychózy. Informaci přinesl deník Právo.

"Se záměrem přivodit mu smrt ho hodila na zem, přičemž na tělíčko šlápla a kopala do něj," řekla Václava Brýdová z Krajského státního zastupitelství v Plzni.

Dítě zabila a zabalila ho do deky

Bestiální útok nemohlo malé devčátko přežít. Mělo zlomenou lebku, roztržená játra i ledviny, zlomená žebra... Žena zavolala záchranáře a dítě bez života zabalila do deky a nechala ho na podlaze. Přivolaní záchranáří již dítěti nemohli pomoct.

V okolí o jejím těhotenství nikdo nevěděl, nechodila ani ke gynekologovi. Během výslechů žena odmítala vypovídat a zranění dítěte si údajně nedokázala vysvětlit. Poté výpověď změnila. Prý byla v šoku a na dítě mohla v leknutí šlápnout. "Odborníci, kteří ji po porodu vyšetřili, uvedli, že nic nenasvědčuje tomu, že by prodělala poporodní psychózu," řekla žalobkyně.

Policie Slovenku obvinila z vraždy, může dostat až výjimečný trest - doživotí.

kudlankabezbozna ( 21. prosince 2010 23:54 )

Ježibabko, dobrý, ale slyšela jsi už tu historku o házení perel s.v.i.n.í.m?

carodejnice398leta ( 21. prosince 2010 20:17 )

janamala ( 21. prosince 2010 16:50 )

zbytečná práce...věnuj se něčemu a hlavně někomu jinému....taková hovada právě na reakce tvého typu čekají a libují si v tom...jsi hodný, rozumný člověk psychoušema to nemá smysl.

stefa ( 21. prosince 2010 16:21 )

Při čtení tvých příspěvků(blábolů) mě napadá že jsi možná rozdvojená nebo roztrojená osobnost,Tvé Příspěvky(bláboly) hodně připomínají příspěvky(bláboly) nicku pejsankova nebo lisakusak nejsi to náhodou ty.Řekla bych že jsem se trefila.Tomu se říká schizofrenie a léčí se,dej na mě a objednej se jsi velice vzácný případ podle tvých "chytrých" příspěvků .Ty totiž umíš jen uboze tlachat ,ale i to ti dá velkou námahu.

lysohlavek02 ( 21. prosince 2010 15:01 )

muhéééé..to je výtok.. ..ani sem ty tvoje patetický slinty nedočetl...dej si pod sebe kýbl ať má ten tvůj mentální průjem kam odtýkat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání