Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Udusili a ubili novorozence: 18 let pro muže, 3 pro matku

Vrah a jeho družka
Vrah a jeho družka  (Autor: Jitka Žigová)
Autor: ČTK, jos - 
30. listopadu 2010
09:13

Hnusná brutalita potrestána. Hradecký soud poslal na 18 let do vězení třicetiletého Vlastimila Suchánka, který podle obžaloby zavraždil a týral novorozence. Jeho jedenadvacetileté manželce Anně Suchánkové, která se podle spisu na týrání dítěte podílela, soud uložil tři roky vězení.

Rozsudek dosud není pravomocný. Podle obžaloby manželé týrali od února do března letošního roku novorozeně, které se narodilo v lednu. Večer ho balili do peřiny, čímž mu omezovali přístup ke vzduchu a také pohyb.

Suchánek prý navíc v několika případech novorozeně přes peřinu bil rukou a v březnu dítě minimálně dvakrát uhodil střední silou a způsobil mu četné zlomeniny lební klenby, krvácení mezi mozkové obaly a zhmoždění mozkové tkáně. Novorozeně i přes péči lékařů 23. března zemřelo.

Suchánek se u soudu přiznal, že novorozeně zabaloval do peřiny a také ho v několika případech uhodil. Tvrdil, že svým jednáním chtěl, aby se dítě rychleji unavilo, vybrečelo a šlo spát. "Dost mě rozčilovalo, že večer brečí," řekl. Obžalovaná vypověděla, že balení do peřiny byl nápad Suchánka, protože mu vadilo, že novorozeně brečí a nemohl se dívat na televizi. Sama se na jeho jednání nedokázala údajně dívat, připustila však, že sama novorozence do peřiny ve dvou případech zabalila.

strelkyne ( 2. prosince 2010 08:43 )

Další lidská zrůda a hyena v jednom-v čem to všichni vlastně tady vyrůstáme???!!!Mezi jakými ***y(lepší slovo se použít nedá! )???!!!Fakt je to k zblití!!!Vůbec nechápu,na co se tady v tom státě ještě stále čeká?!?!?Vážně si tady 3/4 národa myslí,že trest smrti není tady "vhodný"?!?!?Na takovýchhle sviních snad máme šetřit???!!!A co vlastně si oni zaslouží-za takováhle svinstva?!?!?Odsedí si pár let v base-a prostě jim to "jen tak"projde?!???Jakým právem ONI můžou někoho-k tomu tak BEZBRANNÉHO A NEVINNÉHO!-zprovodit ze světa-a jim se NIC NESTANE???!!!Suchánku-a TY KRÁVO NESKUTEČNÁ!-přeji vám oběma to NEJHNUSNĚJŠÍ UTRPENÍ-které můžete vůbec mít a prožít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pgga ( 1. prosince 2010 01:17 )

jsem si dopodrobna precist vse o tomto hroznem pripade! Za vrazdu a tyrani ditete 18 a 3 roky...jednoduse neuveritelne. Je to vlastne VYSMECH a zneucteni pamatky tohoto ditete a vsech tyranych deti. "Matka" prohlasila ze "otec" ji do toho nutil, ona mu nedokazala zabranit..atd..atd..Takze vrazedkyne sveho vlastniho ditete dostala pouze tri roky."otec" dostal pouhych 18 let. Nemusim Vam opakovat ze zde v USA nejenom by OBA nikdy z vezeni nevysli ale v hodne statech by dostali trest smrti...tak jak to ma byt. Ceska Repbublika se bohuzel nestara o svoji budoucnost-DETI! Soud ktery tento nesmyslny rozsudek vynesl-zalovat je vsechny! Jenze kdo vlastne ted haji prava te malicke co zemrela? KDO?

kacota ( 30. listopadu 2010 21:16 )

to ani dočítat....Bil malé bábo a udieral strednou silou ?????? Až mu pomliaždil hlavičku? Lebo plakalo? Je mi do plaču.....

kdoasi ( 30. listopadu 2010 18:35 )

Tady je elektřina drahá, tak je radši budeme živit v base

kdoasi ( 30. listopadu 2010 18:31 )

Tady mají svá práva jen zločinci a jedno etnikum...bohužel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání