Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zdrogovaný zloděj ujížděl před policisty

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, mivr - 
28. listopadu 2010
16:03

Scéna jako z akčního filmu! Jedenadvacetiletý řidič se v neděli dopoledne snažil ujet policejní hlídce, která ho chtěla zkontrolovat v Praze 6. Při tom se ale srazil s jiným vozem a při této nehodě byli zraněni dva lidé. Policisté ve finále zjistili, že je mladík zdrogovaný a že auto ukradl!

Hlídka se snažila v neděli kolem půl desáté dopoledne zastavit v rámci běžné silniční kontroly řidiče vozu Peugeot u křižovatky Kukulovy a Bělohorské ulice. Mladík ale na jejich výzvu k zastavení nereagoval a ujel. Policisté neváhali a vydali se za ním. V obci Chýně u Prahy se pak řidič srazil s vozem Škoda Superb. Ve škodovce cestovali dva lidé, kteří se kvůli autonehodě s ujíždějícím mužem zranili. Nic vážného se jim ale naštěstí nestalo.

Orientační dechová zkouška na alkohol byla u zadrženého mladíka negativní, ale na přítomnost návykových látek pozitivní. Policisté rovněž zjistili, že Peugeot byl od soboty v evidenci ukradených aut.

sakra ( 29. listopadu 2010 12:58 )

Je třeba na takové typy střílet a hlavně dobře mířit. Vedení policie a stát by je potom měli podpořit a podržet je.

siroky11 ( 28. listopadu 2010 20:14 )

nadělá víc škody, než užitku a mnoho slušných lidí nešťastnými. Měli ho při pronásledování odprásknout, co s takovým hnojem?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání