Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Erotomanka (31) znásilnila ženu na záchodě!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Ivana Žáková, Krvs - 
23. listopadu 2010
16:43

Žena znásilnila ženu, navíc na toaletě v baru! Kuriozní případ sexuální zvrhlice (31) řeší ostravská policie. Hrozí jí až pět let vězení. Předtím sexuálně obtěžovala přímo u stolu další návštěvnici.

Erotomanka si nejdříve přisedla ke stolu v jednom z ostravských baru k dívce (22), kterou začala osahávat. Vyděšená dívka se bránila a žena přestala na ni doléhat až poté, co dostala za vyučenou od jejího kamaráda, který zrovna přišel. Zvrhlice se vrátila ke svému stolu, ale moc dlouho u něj sedět nevydržela. Svoji druhou oběť (27) pronásledovala až na záchod.

„Tam přelezla více než dva metry vysokou zídku a vnikla do kabinky, v níž byla další žena. Líbala ji, čemuž se oběť bránila fyzicky i verbálně,“ popsala Blesku policejní mluvčí Gabriela Holčáková. V sexuchuálních praktikách pokračovala i přesto, že napadená žena volala o pomoc. „Té se podařilo vysmeknout a z toalety utéct bez zranění,“ sdělila Holčáková.

Na notně opilou erotomanku už čekali policisté, kteří ji převezli na záchytku. Nadýchala totiž přes dvě promile. „Když vystřízlivěla, byla obviněna ze znásilnění, omezování osobní svobody a výtržnictví. Hrozí ji až pět let vězení,“ dodala Holčáková.

goodgold ( 28. listopadu 2010 22:34 )

mám tu právo v každým podniku prostě jako každý heterák a jaká orientace se projevovat v každém klubu a jak chci a líbat se s holkou nebudu se přece kvůli heterakum omezovat ,že nejsem ve svém lesbickém klubu,at mají klidně blbe názory a kecy nezájem ! zena ze ženou eexistuje budoucnost a jeste nekdy vetši. než chlap ze ženou . taky si i více spolu rozumí žena ze ženou co vás chlapi zajímají jen auta a ženské kterou dostat . A nenapadlo vás chlapi,že to každý nedělá kvůli rajcovaní a že chce být svá? a ,že je prostě jinak orientované?tak proč plno heteraku chodí do naších podniku,protože hledají tam vzrušení a zábavá , čumí jak puci .Za to vy každého když je jinak orinetovaní myslíte si jsem chlap mám pohlavní údud já tě přeorientuju každý potřebuje k životu chlapa,ale v sexu stačí i žena a vy chlapi ženským v posteli nestačíte.Tak se nesnažte už preorinetovat trapný heteráci jo že je někdo homosexuální

goodgold ( 28. listopadu 2010 22:15 )

Určitě to není správné,když někoho někdo nechce tak určitě nepřelezávám zeď a nesnažím se o něco a chovám se normálně jako člověk a jak má a na to chtít musí oba.Já jsem na holky a lesbička,ale co se týče toho být na holky tak to určitě nedělám proto ,že by to rajcovalo chlapi to vůbec ne a je mi to jedno ,ale protože chci být svá a nebudu se omezovat ve společnosti a stydět za to co jsem, vy chlapi si zas moc tak nevěřte my to neděláme protože váš to rajcuje.Chlapi proč vaše ženušky vás podvádějí a hledaj holky? protože v posteli nic nevydržíte a neumíte to udělat jak holka holce a proč taky si radši vyberou holkou a utečou vám hm?

divenka ( 25. listopadu 2010 12:32 )

tak ona přelezla na WC dělící příčku a začne líbat tu ženu co tam je... a pak nasadí sexuchuální praktiky i když se brání.... takže líbačka s osaháváním se jmenuje sexuchuální praktika

kebulak ( 24. listopadu 2010 15:20 )

poucte prosim nezkuseno... co to jsou sexuchualni praktiky??? ja znam jenom sexualni

egal ( 24. listopadu 2010 10:26 )

pokud starej Magdon chrněl někde f příkopu a Marička byla nadržená někde f putyce, tak pak snadno dojde k tudletomu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání