Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Policie dopadla uprchlého sexuálního zvrhlíka

Policejní hlídka dopadla nebezpečného devianta, který uprchl z léčebny.
 (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, ap - 
21. listopadu 2010
12:15

Policejní hlídka dopadla sexuálního devianta, který před dvanácti dny utekl z léčebny v Havlíčkově Brodě. Muže, který byl nebezpečný hlavně pro ženy, na nichž si v minulosti násilím vynucoval orální sex, dopadla v mercedesu. Ten řídila starší žena.

Policejní hlídce se podařilo v noci na neděli dopadnout v Heřmanově Městci devianta, který před dvanácti dny uprchl z léčebny. Tam byl muž umístěn kvůli tomu, že v minulosti surově napadal ženy a nutil je k orálnímu sexu.

Mercedes měl vypnuté světla

Policejní hlídka v Heřmanově Městci zastavila auto značky Mercedes, protože při jízdě nesvítilo. Řídila jej starší žena a spolujezdcem byl právě celostátně hledaný pětadvacetiletý muž.

"K dopadení nebezpečného zvrhlíka dopomohla skutečnost, že je v sobotu informoval občan o odstaveném vozidle, které jsme právě v souvislosti s pátráním po uprchlíkovi hledali," uvedla mluvčí jihlavské policie Jana Kroutilová. Díky tomu policie zjistila, na kterém místě se uprchlík pohybuje.

Skončil zpátky v léčebně

"Byl převezen na obvodní oddělení Heřmanova Městce a odtud po provedení nezbytných úkonů ještě v noci eskortován do léčebny v Havlíčkově Brodě," doplnila mluvčí.

beruna ( 21. listopadu 2010 21:06 )

beruna ( 21. listopadu 2010 21:05 )

mluvila ve zprávách o tom, že prý z jejího syna dělají nebezpečného devianta, i když on prý nebezpečný není. No nevím, ale jen tak by asi v ústavu nebyl. Ten, kdo má sexuální úchylku a není schopen se ovládat, je vždycky nebezpečný a měl by zůstat za mřížemi ústavu.

golf33 ( 21. listopadu 2010 20:27 )

Rozklepat koule pomalinku dvěma cihlama a je klid od zmetka. A tu jeho matku profackovat, co to porodila za hajzla

husqarnowicz ( 21. listopadu 2010 17:52 )

Když byl přistižen,měl by mu být ustřižen!

tulenkaj ( 21. listopadu 2010 16:20 )

tyhle lidi by měli být zavřený nadosmrti, díky české justici je v naší republice možné vše, jen kdyby se stalo některémurodinnému příslušníkovi s poslanecké sněmovny něco, nepřeji jim to,ale asi by už mělo.... jinak se zde nic absolutně nezmění....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání