Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Profesionální voják: Zneužíval školačky?!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
27. října 2010
17:57

Vojenská posádka v Klatovech čelí skandálu. Jeden z jejích členů je podezřelý ze sexuálního zneužívání školaček. Muž byl podle serveru novinky.cz obviněn a je ve vazbě. Hrozí muž až osm let vězení.

Mluvčí plzeňského policejního ředitelství Simona Čejková potvrdila, že na případu kriminalisté pracují. "V téhle fázi vyšetřování ale k tomu nebudeme poskytovat žádné informace," uvedla Čejková.

Podle jiného zdroje voják v několika případech údajně sexuálně zneužil dvě dívky ve věku sedm a devět let. "Proběhlo to v jeho bytě v Plzni. Muž dívky osahával a ukájel se při tom," řekl serveru zdroj obeznámený s případem. Dívky na sebe nechaly sahat dobrovolně, muž jim za to platil nebo kupoval dárky. "Nechoval se k nim násilnicky," dodal zdroj.

Do vazby poslala vojáka soudkyně Helena Przybylová. "Vyhověla jsem návrhu státního zástupce, který požadoval vazbu z důvodu, aby obviněný nemohl na svobodě ovlivňovat svědky," řekla soudkyně.

annael ( 31. října 2010 23:06 )

Pokud bude dítě správně poučené, bude vědět, že je to špatné, nebude se toho dobrovolně účastnit, případně se s tím někomu svěří a tím zabrání zneužívání dalších dětí.

dabel.steti ( 31. října 2010 15:12 )

nj ,ale to na celé podstatě věci snad nic nemění , ne ???

annael ( 27. října 2010 22:21 )

V 9ti letech není schopné dítě poznat o co jde pouze v případě, že je vychováváno hloupými puritány, kteří ho pod rouškou falešné morálky nepřipraví na všechny nástrahy života.

agent007 ( 27. října 2010 20:21 )

a když dojdou dobrovolnice (které nejsou při svém věku rozlišit co je dobré a co je špatné), tak se začínou ztrácet děti při cestě ze škol, hřišť. Jinak v 9 letech dítě vůbec není schopno rozlišit čeho se účastní a když mu to dojde, nechá to na něm šrám na duši.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání