Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pobodal přítelkyni v domě Hanychové: Dostal 17 let!

Autor: Veronika Pukačová, Krvs - 
26. října 2010
17:47

Sedmnáct let ve vězení s ostrahou! Takový trest si u Krajského soudu v Praze vyslechl Jan S. (29). Právě on letos v únoru málem zabil v domě modelky Agáty Hanychové (25) svou bývalou přítelkyni Lucii (23). Muž, se kterým chtěla mít děti, jí zasadil šestačtyřicet bodných ran. Kdyby se nevyplazila s probodnutou plící z okna, nejspíš by už nebyla mezi námi!

Modelka Agáta Hanychová pronajímala Janu S. dům. V srpnu svědčila v hlavním líčení. „Dluží mi nájem za devět měsíců, už to řeší můj právník,“ řekla tehdy u soudu. Líčení už bylo dvakrát odročeno, naposledy kvůli údajné nevěrohodnosti pobodané Lucie. Soudní znalci z oboru psychiatrie a psychologie však tuto domněnku vyvrátili. Zároveň potvrdili, že Lucii poznamenala událost na duši.

Žena skoro vykrvácela

Pobodaná, jejíž jizvy po celých zádech, krku, hrudníku a rukou jsou více než výmluvné, několikrát vyběhla se slzami v očích ze soudní síně. Nechtěla si znovu připomínat, jak málem vykrvácela. „Tři a půl hodiny jsem se dívala pánu bohu do oken. Dodnes nedovedu pochopit, jak člověk, se kterým jsem předtím dva roky žila, mohl být schopný něčeho takového. Vždyť já s ním chtěla mít děti,“ sdělila Blesku.

„Jsem překvapená, že naše legislativa opravdu funguje,“ řekla Agáta, která dům rekonstruuje a plánuje se do něj nastěhovat. Janovi S. hrozilo za pokus o vraždu 15 až 20 let vězení, případně i výjimečný trest. Rozsudek je zatím nepravomocný. Jan se proti němu na místě odvolal.

radekfilosof ( 27. října 2010 16:24 )

Jseš si tak na 100 procent jistej, že si to ta ženská neudělala sama??? Dluží snad skoro rok za nájem.Modelka Hanychová je také takový bohém. Já do toho teda nevidím...

radekfilosof ( 27. října 2010 16:20 )

pokud je někdo trochu zdatný, ty rány na zádech...Hm no... Já má pobě ruice levý ,ale tohle bych snad zvláídl..

tonejsemja ( 26. října 2010 22:41 )

Proč neřeknou,proč to udělal? A vůbec bych chtěla vědět,jakej měli vztah.Holka to nemůže pochopit??Já si myslím,že za ty 2 roky už se musel projevit.Možná po ní nešel s nožem,ale sklony k násilí už musely vyjít najevo.Jestli ji bil a ona mu to odpouštěla,tak je to hloupá koza.Nakonec se ještě dozvíme,že ho miluje a počká,až vyleze ven,ne? Bože,takovýho pověsit za koule do průvanu!!!!!!

tonejsemja ( 26. října 2010 22:32 )

Že by se třeba pobodala sama,ne?Do zad.....Hned to pudu zkusit taky

petr1982 ( 26. října 2010 18:14 )

Z-M-R-D-A

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání