Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ztracená Terezka (11) se našla: Ráno přišla do školy

Terezka Chrenková (11) má střední postavu, rovné blond vlasy a hnědé oči. Policie po dívce vyhlásila pátrání dnes.
Terezka Chrenková (11) má střední postavu, rovné blond vlasy a hnědé oči. Policie po dívce vyhlásila pátrání dnes.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, šim - 
19. října 2010
07:53

AKTUALIZOVÁNO: Jedenáctiletá Terezka Chrenková z Českých Budějovic, po níž policie v úterý vyhlásila pátrání, se našla. Je v pořádku. V úterý ráno dorazila do školy. Blesk.cz to řekla Štěpánka Valentová z jihočeské policie.

„Dívka byla nalezena. Dnes ráno se objevila ve škole. Prý přespala u kamaráda,“ řekla Blesk.cz Štěpánka Valentová z jihočeské policie.

Policie po Terezce pátrala od pondělního večera, kdy její zmizení nahlásila Terezčina matka. Jak se nakonec ráno ukázalo, Terezka zůstala na noc u kamaráda. Ráno v pořádku přišla do školy.

Policie podle něj ale prověřuje, Podle policejního mluvčího Milana Bajcury policie prověřuje, zda na dívce nebyl spáchán trestný čin.

Běhá z toho až mráz po zádech. Už týden je celé Česko na nohou a snaží se najít devítiletou Aničku Janatkovou z Prahy, která se ztratila minulé úterý cestou ze školy. V pondělí zmizela šestnáctiletá Petra Bubeníková z Karlových Varů, která ráno nedorazila do školy a později se nevrátila domů.

anelam ( 21. října 2010 06:21 )

Anebo jsi myslela rodiče toho kluka, co u něj přespala? Taky třeba klidně nemuseli vědět, že mají v domě nocležníka navíc. --------------------? KUDLANKA- Můj bože,ta rodina kamaráda je slepá,nebo bydlí na zámku s 30 místnostmi?

anelam ( 21. října 2010 06:16 )

A přespala u retardovanýho kamaráda a jeho rodičů???Snad mohli zavolat kde holka je!

arew ( 20. října 2010 13:54 )

jaramila ( 20. října 2010 11:12 )

jaramila ( 20. října 2010 11:10 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání