Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž hodil s tříměsíční holčičkou o zeď!

Autor: puk, Krvs - 
23. září 2010
13:49

V obci Řevnice u Prahy zřejmě došlo k případu děsivého týrání malého dítěte. Podle informací Blesk.cz přítel matky údajně hodil s tříměsíční holčičkou o stěnu. Dítě bylo s vážným poraněním hlavy převezeno na jednotku intenzivní péče.

Záchranka Trans Hospital přijela do Řevnice u Prahy pro ani ne tříměsíční holčičkou s těžkým poraněním hlavy. Zranění ale napovídalo, že by mohlo jít o týrání a záchranáři proto ihned přivolali policii.

"Byli jsme přivoláni k poruchám vědomí u zhruba tříměsíční holčičky. Kvůli podezření na cizí zavinění jsme přivolali policii, dítě jsme převezli na JIP do pražské nemocnice Motol," řekl pro Blesk.cz šéf záchranné služby Trans Hospital Bořek Bulíček.

V Motole se zraněné dítě hned po příjezdu podrobilo operaci. "Holčička je po operaci vnitrolebečního poranění a leží na JIP neurochirurgické kliniky. Není sice v bezprotředním ohrožení života, ale její stav je vážný," řekla nám mluvčí nemocnice v Motole Eva Jurinová.

"Policisté prošetřují, zda se skutečně jedná o týrání. Vyslýchají svědky a dávají dohromady materiály. Jestli se jedná o týrání, ukáže až vyšetřování," řekla policejní mluvčí Prahy-venkov Štěpánka Zatloukalová.

O případu vás budeme dále informovat.

nyny28 ( 1. října 2010 16:56 )

je to kreten,blbec,idiot,

milo ( 29. září 2010 12:56 )

jinak se s takovými individui zacházet ani nemá....oko za oko, zub za zub....jééé to by bylo ale okradených politiků

pavlajana ( 28. září 2010 15:26 )

To, co se stalo v Řevnicích je jistě hrozné, ale.... reakce přicházejí na zkreslenou zprávu. Přítel nebyl přítel, ale už skoro měsíc manžel. Vzal si ženu s dítětem, které nebylo jeho vlastní a vzorně se o obě staral. Vydělával, přes týden pracoval mimo bydliště, aby mohl zaplatit a zařídit malý byt, který jim v Řevnicích pronajal, aby matka s dcerou nemusely bydlet v azylovém domě. Znali jsme ho dobře a měli ho rádi. Milovala ho jako "strejdu" i naše tříletá vnučka. On se snažil dát cizímu dítěti šanci do života a byl táta, co se stará. Byl, protože už není. Nevěříme tomu, co se píše a říká. Pravda je jinde a jistě se ukáže. Budeme na něho vzpomínat se smutkem a byl, je a bude pro nás kamarád. Jeho jméno je pro nás čisté.

egal ( 28. září 2010 11:02 )

svrhnout ze třetího-čtvrtého patra na beton, myslím, že je to ekvivalent toho, co musel zažít ten mrňousek, a ponechat svému osudu

pgga ( 26. září 2010 07:09 )

je "Muz hodil s holcickou o zed"!!!!!!!!! Hruza....ALE pak kdyz to budete cist dale.....stale se vysetruje jestli se jednalo o tyrani atd! Znam prava zde (vystudovala jsem) a velmi mne zajima co se tam deje(kde jsem se narodila vi ze a velmi si toho vazim). 1.Takze- i kdyz je tento casopis "bulvar: stale to ma "podminky"-otazka=jak BLESK vi a muze podporit -MUZ hodli holcickou o zed"! TO" Blesk Magazine-Everything being writen is a public knowlege therefore is being done" as .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání