Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Důchodce prostřelil muži nohu, pohádali se kvůli psům

Ilustračné foto
Ilustračné foto  (Autor: Archív)
Autor: ama, šimk - 
5. září 2010
11:37

V noci ze soboty na neděli se důchodce v pražských Strašnicích rozhodl řešit hádku s mladším pejskařem tak, že na něj vytáhl pistoli a prostřelil mu stehno. Pětatřicetiletý muž byl hospitalizován a sedmdesátiletý pejskař byl zadržen policií.

Mladší z pejskařů, pětatřicetiletý muž, vyrazil po půlnoci na vycházku se svým psem. V Olšinách na svém nočním výletě minul i se svou přítelkyní důchodce, který se procházel se psem po protějším chodníku.

Psi na sebe začali štěkat a pak se do hádky zapojili i jejich páníčkové. Informuje o tom server idnes.cz. "Sedmdesátiletý muž potom vytáhl legálně drženou zbraň a prostřelil mu stehno," popsala mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Policie seniora zadržela

Pro postřeleného muže okamžitě vyjela záchranka, která ho převezla do nemocnice Na Vinohradech. Jak informuje server idnes.cz, policisté seniora poté zadrželi. Našli u něj nejen střelnou zbraň, ale ještě jednu plynovou.

Obě zbraně zadrželi a muže obvinili z ublížení na zdraví. Podle Kropáčové bude policie muže vyšetřovat na svobodě.

vseznaleksenior ( 7. září 2010 12:21 )

ž to, že velebný kmet si na noční procházku bere kroksnu to něco signalsuje. Ten mladej zřejmně frajeřil, tak dostal ránu z pistolue... A ony se ty případy budou množit... Ve Střelicích na ostrůvku pensionovaný důstojník někoho zapíchl, v Brně před hřbitovem akad. n sochař taky někoho zapíchli... Tern gentleman z Prahy je ještě relativně humanista

egal ( 6. září 2010 08:52 )

kdyby to byl vrahoun, tak ho žahnul do palice a bylo vy chytráci, až vám bude jako jemu a v noci vás napadne nějakej perníkář, co s ním? bumbumbum, celej zásobník

egal ( 6. září 2010 08:50 )

že mladej pí čus chtěl dělat na dědka machry před tou svou courou, ale kmet ho přelstil bambitkou, nevidím v něm žádného vrahouna, proti mladému sedmdesátník? co měl dělat, nechat si namlátit od nabobulovaného deb ila? odprásknout ho měl i s tím jeho přip osr aným čoklem, fu ck!

ales1 ( 5. září 2010 18:37 )

asi jsi sám debil, 40 už mi dávno bylo. Přesto neobhajuji vrahouny.

josekar ( 5. září 2010 18:13 )

koukám, také patříš mezi ty debily, co by lidi nad 40 let vyvraždili. Buď ubezpečen, že za 20-40 let tě tvoje vlastní děti zbijou a nepustí domů. Hezky jste sina to zadělali.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání