Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krvavý konec rvačky: Ožrala ukousl sousedce prst

Do smrti budu mít kvůli alkoholikovi znetvořený ukazovák, postěžovala si Zdeňka Uherková (62), která má pod okem monokl
Do smrti budu mít kvůli alkoholikovi znetvořený ukazovák, postěžovala si Zdeňka Uherková (62), která má pod okem monokl  (Autor: Slávka Červená)
Autor: Slávka Červená, hto - 
24. srpna 2010
05:00

„To je hrůza, to jsem dopadla,“ plakala v pondělí Zdeňka Uherková (62). Jak by také ne. Totálně zpitý Petr K. (48), s kterým sousedí v paneláku, ji totiž surově napadl, zmlátil a ukousl jí článek levého ukazováku!

Útočník měl v krvi 3,5 promile, jeho žena, která se do napadení také zapojila, 2,5 promile. Noc oba strávili na záchytce, paní Zdeňka na chirurgii.

Problémoví sousedé

„Lékař na chirurgii konstatoval, že část prstu už nejde přišít, a ještě mi musel amputovat kousek kůstky,“ vyprávěla paní Zdeňka. Bývalá prodavačka bydlí s manželem Stanislavem (65) v domě 13 let. „S tímto sousedem a jeho ženou jsou celé roky jen problémy. Chlastají. Ať pijí, ale ať nedělají bordel a ostatní se nemusejí tady bát bydlet,“ řekla Blesku napadená.

V neděli okolo 20. hodiny byl její muž venčit fenku a bavil se s lidmi před domem. „Viděla jsem, že Petr K. se vrací domů opilý. Volala jsem oknem na manžela, aby přidržel psa, protože ten souseda nesnáší. Pak jsem uslyšela křik,“ popisovala žena začátek krvavého incidentu. Petr K. nechtěl jejího muže vpustit do domu a strkal se s ním. „Šla jsem mu otevřít a křičela – nech ho, jsi ožralý. Tahali jsme se o dveře a vzápětí jsem dostala pěstí do obličeje. Stále mě držel za ruku,“ pokračovala.

„Cítila jsem, jak mi dává ruku do pusy. Pak to křuplo a článek prstu byl pryč. Všechno se odehrálo během několika minut. Byl to šok. Do smrti budu bez části prstu,“ svěřila se.

„Jestli ho nezavřou, tak zavřou mě, protože to tak nenechám. Vždyť během měsíce tu byla policie řešit incidenty čtyřikrát,“ doplnil manžel. „Útočníka čeká obvinění z výtržnictví a ublížení na zdraví,“ sdělila mluvčí policie Simona Kyšnerová.

Do smrti budu mít kvůli alkoholikovi znetvořený ukazovák, postěžovala si Zdeňka Uherková (62), která má pod okem monokl Do smrti budu mít kvůli alkoholikovi znetvořený ukazovák, postěžovala si Zdeňka Uherková (62), která má pod okem monokl | Slávka Červená

plet ( 28. srpna 2010 17:51 )

Dat vědět kdo jsou ty dvě špíny to snad ne.Zjistit si taky něco o údajně napadených jestli nejsou horší než ti dva

plet ( 28. srpna 2010 16:39 )

Špína se háže jen na ty dva prý opilce,zná někdo napadenou dvojici která znepříjemňuje život v domě nájemníkům již 13 let.Ten bezúhonný pán již od začátku napadá všechny mladší nájemníky.Některé slovně,některé nožem jiné pěstmi.Vyvrcholení nastalo až nyní.A ta *** jak se o ní zmiňují chodí do práce i opilec který slavil narozeniny taktéž takže pili za svoje.Napadení se odehrálo jinak jak tvrdí pán s paní

djaba ( 25. srpna 2010 22:19 )

The blu e tlama voe

egal ( 25. srpna 2010 08:19 )

že něco na pepovizdepa bude,taky mi připomíná jednu bl bku,která uměla jen prudit,myslím,že ten prst to ods ral spíš ve dveřích,už ho s tou dávkou vidím,jak si strká do huby prst nějaký baby,ale přes tři promáky u něj a dvě u té cou ry je na racionalitu uvažování moc,to už nemá s normálníma lidma nic společného

djaba ( 24. srpna 2010 21:37 )

Jo na ženský musí být přísnost , zejména když nedopřejou ňákou tu lahvinku sousedovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání