Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krkavčí matka zmrzačila syna: Dostala 32 měsíců!

Autor: Ondřej Požár, oj - 
19. srpna 2010
17:32

Krkavčí matka Lucie O. (24) z Brna půjde za opaření syna Tomáška (5) do mírnějšího vězení! Odvolací krajský soud jí ve čtvrtek potvrdil trest 32 měsíců, ovšem přeřadil ji do věznice s dozorem.

Mladá žena, která chtěla vrátit případ k novému projednání, k soudu nepřišla. Už dříve se hájila, že dítě si do vany s vařící vodou stouplo samo. „To ale vyvrátili znalci a zdravotní sestra, jíž se Tomášek svěřil, že mu to udělala maminka,“ řekla předsedkyně odvolacího senátu Marie Večeřová.

Tomášek byl poprvé u moře!

Pětiletý živý kluk, kterému Blesk v projektu Srdce pro děti pořídil dva páry speciálních návleků a biolampu na hojení doživotních jizev, je nyní v péči babičky Vlasty. Ta ho vzala na deset dnů k moři do Španělska, odkud se vrátili minulou sobotu. Tomášek si moře užil poprvé v životě.

„Primář mu povolil pobyt u moře. Další operace ho čeká na podzim. U moře to bylo skvělé. Pomohlo mu to na nožičky. Změkly mu jizvy a zmizely otlaky. Tomášek si užíval ve vlnách, byl v dětském zábavním parku, kde byli delfíni a papoušci. A sám říkal, že mu moře spravilo nožičky,“ pochvalovala si pro Blesk.cz babička.

ivkanatka ( 20. srpna 2010 17:21 )

Jestli je tohle matka, tak zvřít, až zčerná !!!!

anncz ( 19. srpna 2010 23:41 )

touhle zrůdou krkavce!!

carodejnice398leta ( 19. srpna 2010 23:05 )

nejde si pomoct,mám u toho slzy v očích-jak jen se takové věci mohou dít?????co to v(některých) lidech je?mám stejně starého kluka,na zadek občas potřebuje,probůh ale TOTO a horší by se NIKDY žádným dětem dít NEMĚLO !!!

slovakia37 ( 19. srpna 2010 21:56 )

Presne tak, slovo matka je pre nu uplne cudzie. Aj u nas nedavno takato hyena tyrala 18 mesacne dietatko, ktore Bohuzial zomrelo. Ta vrahyna dostala 5 rokov vazania, pretoze sa dohodla o vine a treste. Narod a media sa burili, tak bol novy proces, tak dostala 8 rokov. Nenormalne! Toto nie su tresty!! Zasluzia si prinajlepsom zhnit v base.

zirafa ( 19. srpna 2010 21:38 )

souhlas!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání