Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pirát z D1: Podle psychologů není agresivní!

Luboš Lacina své své provinění snaží zmírnit financemi.
Luboš Lacina své své provinění snaží zmírnit financemi.  (Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan, TV Prima)
Autor: jos - 
18. srpna 2010
09:59

Luboš Lacina, který koncem března 2010 vytlačil bezohledným manévrem z dálnice D1 nic netušící mladou řidičku mazdy, se rozhodl, že své provinění zmírní financemi! Podle psychologů je zcela normální.

Lacina zaplatil řidičce vozidla a jejímu spolujezdci po 20 tisících korunách. Otci řidičky, který je majitelem nabourané mazdy, vyplatil ještě o 10 tisíc korun více, informoval o tom server tyden.cz.

Lacinův právník je spokojený...

Středočeská policie už ukončila expertní posudky obou vozidel i psychologické posudky. První posudek, který zpracovali dopravní odborníci z Ústavu soudního inženýrství při brněnském Vysokém učení technickém, popisuje průběh autonehody.

"Více méně s popisem souhlasíme, nijak diametrálně se to neodlišuje od našeho názoru na věc, jen se nám tam nelíbí udávaný rozsah střetu," řekl serveru tyden.cz Lacinův právník Pavel Szkandera.

Podle psychologů je Lacina normální...

Psychologické a psychiatrické testy podle Lacinova právníka prokázaly, že obviněný netrpí žádnou psychickou poruchou ani chorobou, že neřeší nastalé situace agresivně a nemá negativní vztahy ke svému okolí. "Posudek byl pro klienta poměrně pozitivní," pochvaluje si výsledek Szkandera. Policie neposkytuje k vyšetřování případu žádné informace.

derek ( 21. listopadu 2010 16:45 )

jako řidiči zbyteční a neměli by jezdit už nikdy za volantem. Ta holka se ještě u soudu smála. Prvně mu tam vpálí a pak se diví.

lamis ( 20. srpna 2010 03:46 )

presne, jak ten chudak, co ,, naboural,, na tom kozim dechu DARINU a rozmlatil ji pul auta a nakonec, je toJESTE jeho vina, nemel na ty ryby chodit, mel SEDET NA ***I DOMA , TAK BY SE MU NIC NESTALO ,KDYZ SE TAM 100KL RYCHLOSTI RITILA DARINA ,JAK TA S TOHO VYSLA, TO NECHAPU, PENIZKY JEN,PENIZKY, MOCNA ZBRAN

lamis ( 20. srpna 2010 03:34 )

soudci podpaceni ,jinak to neni ani mozne,pravnici spokojeni ,Lacina vysmaty ,,tak to tady bohuzel, u nas je, a nic se asi nezmeni ,a ten neboztik ,co ho zabila darina , ten, asi take nema v hrobe klid ,nevinna ,tak meli aspon,, odsoudit,, to jeji zabijacke auto, proste u nas se prava nedovolas ,ted jsou pravnici a soudci vedeni penizemi,a ne zakony , bohuzel

oldedek ( 19. srpna 2010 11:56 )

Nó agresivní třeba ne, když to říkají "odborníky" , ale bl*bej je až je nebezpečnej - měl by si jít odpočinout do lochu ....

egal ( 19. srpna 2010 10:51 )

tam náhodou zrovna nebyla ta kamera,která tu prasárnu šlukla,tak ta chudák ženská v tom bouchnutém autě už teď možná sedí za ohrožení,já bych mu udělal lobotomii mozku a ufiknul kou le,aby zjihnul,zm rd,kdyby v tom autě jeli s malými dětmi,tak asi bylo po nich,to udělat mně,tak si ho vyčíhnu a vláčel bych ho za autem,ale musel bych do Ostravy se to naučit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání