Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Znásilnění dětí: Policie dopadla podezřelého!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, rvs - 
11. srpna 2010
09:38

Rodiče malých dětí na Karvinsku si snad konečně mohou oddechnout! Policie po sedmi měsících pátrání dopadla a obvinila muže (32), který údajně v Orlové na Karvinsku letos v lednu znásilnil dvě děti školního věku. Ohrožoval je loveckým nožem a donutil je k orálnímu sexu. Zadržený skončil ve vazbě.

Muž na chlapce a dívku zaútočil letos 8. ledna na odlehlém místě v Orlové. Co přesně se na místě stalo, policie s ohledem na věk dětí, kterým v době napadení ještě nebylo deset let, nechce komentovat. "Muž pod pohrůžkou použití nože děti donutil k různým sexuálním praktikám. Není vhodné blíže specifikovat způsob napadení. Lze uvést, že se nejednalo o klasickou soulož, ale o jiný pohlavní styk provedený způsobem srovnatelným se souloží," vysvětlila moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

O zločinu se policisté dozvěděli ve stejný den od rodičů jednoho z dětí. Kriminalisté postupně analyzovali jednu informaci za druhou. Prověřili alibi desítek mužů z okolí či chovanců výchovných ústavů. Celkem prověřili stovky osob. Postupně v síti uvízl dvaatřicetiletý muž, kterého nakonec i obvinili. Ve vězení by mohl v případě odsouzení strávit až 12 let.

"Obviněný se pohyboval na Ostravsku a Karvinsku. V minulosti byl již za trestnou činnost násilného a mravnostního charakteru vyšetřován a odsouzen," řekla mluvčí s tím, že policisté provedli domovní prohlídku v místě, kde se v současné době zdržoval. "Zajistili různé věci, které byly zaslány pracovníkům odboru kriminalistické techniky a expertiz krajského ředitelství k provedení analýz," dodala.

zirafa ( 11. srpna 2010 19:21 )

myslíš po tom, až by po zásluze vyhnil několik let v kriminále, kde by si z něho spoluvězni udělali dě.vku? no, tak potom jo....a ještě bych mu udělala cejch na to jeho nádobíčko a pořádně přitlačila, aby ho už přešly choutky navždy....

arcaben ( 11. srpna 2010 19:15 )

na čelo cejch a oni si ho už lidé ohlídají...běda jak by se k dítěti jen přiblížil....

zirafa ( 11. srpna 2010 18:13 )

ano, pověsit, ale předtím mu po kouskách uřezat šulina!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání