Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka zamkla roční dítě v autě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mivr - 
2. srpna 2010
16:53

V sobotu v noci objevil mladý pár nečekaný nález. Během své večerní procházky uslyšeli pláč a následně uviděli malé dítě, které bylo zamčené v autě. Když se půl hodiny k zoufalému dítěti nikdo nehlásil, zavolali policii.

Roční dítě bylo objeveno v zaparkovaném autě v Boleslavově ulici v pražské čtvrti Nusle. Zavolaná hlídka podle značky SPZ zjistila majitele vozu. Policisté začali kontrolovat zvonky, ale jméno majitelky auta tam nenašli. Po další půlhodině se na místo dostavila žena a přiznala, že auto i dítě jsou její. O případu informoval server Novinky.cz.

"Uslyšeli jsme dětský pláč. Na místě jsme vydrželi půlhodiny a čekali, zda se někdo k dítěti přihlásí. Nikdo ale nepřišel, a tak jsme zavolali městskou policii," řekla policistů osmnáctiletá žena, která se svým přítelem dítě objevila.

"Zeptali jsme se jí, zda je podle ní normální nechat tak malé dítě bez dozoru v uzamčeném autě a ještě k tomu ve večerních hodinách. Matka dítěte nám odpověděla, že se jí dítě nechtělo budit, prý by bylo rozespalé a mrzuté. Podle ní dítě chodil každou chvíli někdo kontrolovat. Svědci ale uvedli, že nejméně půlhodiny se u auta, kde dítě plakalo, nikdo neobjevil," uvedli strážníci.

carodejnice398leta ( 2. srpna 2010 23:44 )

(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

eccehomo ( 2. srpna 2010 22:54 )

otec spechal na schuzi a zapomnel, ze mel dite zavezt do jesli. Nanestesti se to stalo v plnem lete, 40 stupnove vedro a nez si "tata" vzpomnel, ze ma dite, bylo mrtve. Jeho zabasli, obvinili ze zabiti a domnivam se, ze zenaty uz taky neni. Byt jeho zenou, tak ho zabiju taky.

egal ( 2. srpna 2010 21:49 )

obyčejná čub ka to je, kdyby třeba z technické příčiny ten její krám začal hořet,tak by mě zajímalo,co s ní,taky do auta,přivázat a zapálit

zirafa ( 2. srpna 2010 21:25 )

já bych jí to vysvětlila jedním dobře mířeným dělem do ksichtu.....snad by pak pochopila....

zirafa ( 2. srpna 2010 21:24 )

nám zůstává rozum stát, a tý kráááávě chybí.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání