Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž zastřelil soka v lásce!

Autor: Ondřej Čermák - 
27. července 2010
19:35

Milostný trojúhelník je příčinou krvavého neštěstí, které se odehrálo před budovou Léčebny pro dlouhodobě nemocné v České Kamenici. S prostřeleným hrudníkem na zemi zůstal ležet muž (†64). Kulka vyletěla z pistole jeho soka (50) v lásce. Jejich dlouholetý spor o ženu skončil tragickou smrtí.

Osudovou ženou byla pro oba muže Michaela J. (26), která v kamenické léčebně pracuje jako sestřička. S bezmála o čtyřicet let starším Petrem Ž. (†64) delší dobu žila a měli spolu čtyřletou holčičku.

Osudná hádka

Mladá maminka ale nakonec dala přednost jinému, o něco mladšímu muži. I s dítětem se odstěhovala k Pavlovi Ř. (50). V pondělí večer se oba nesmiřitelní nepřátelé potkali na parkovišti před léčebnou.

„Začali se spolu hádat. Starší pak vytáhl nůž a toho druhého pořezal na rukou. Ten se chtěl bránit, vytáhl pistoli a zastřelil ho," popsal pondělní tragédii kriminalista obeznámený s vyšetřováním tohoto krvavého případu.

Padlo několik výstřelů

Na parkovišti padlo pět ran, jedna byla bohužel smrtelná. Michaela J. se bezprostředně po tragickém konfl iktu psychicky zhroutila, jejího partnera kvůli řezným poraněním od nože operovali v děčínské nemocnici.

„Muž střílel svou legálně drženou zbraní. Je v policejní cele, zatím ale nebyl z ničeho obviněn. Případ šetříme jako podezření ze spáchání trestného činu vraždy,“ podotkla děčínská policejní mluvčí Helena Pšeničková.

zadel ( 28. července 2010 20:39 )

SLO SKUTECNE O SEBEOBRANU,POLICIE JIZ SKORO ROK VEDLA O TOM ,ZE MLADA ZENA JE TIMTO MUZEM OHROZOVANA,NAVIC NEBYL OTCEM DITETE A TED BY MEL BYT ODSOUZEN TEN ,KDO JI BRANIL ,KDYZ NEJPRVE BYLA ONA SAMA OHROZOVANA NOZEM,ABY S NIM ODESLA I DCERKOU,COZ UZ SE STALO DRIVE .KDO JSI BEZ VINY TAK SUD DRUHE

bjutifl ( 28. července 2010 11:52 )

Ty o kterých píšeš jsou právě z těch nejhloupějších. Myslej si, že si za prachy můžou koupit štěstí.....

franta15 ( 28. července 2010 10:00 )

Zase jeden děda, který přestal uvažovat hlavou a zalíbila se mu ženská o desítky roků mladší. Tentokrát na to doplatili všichni - ten, který to zřejmě všechno začal protože se mu na důchod začaly zapalovat lýtka, jeho mladší sok, který je pořezaný a možná půjde sedět, ta skrze kterou se to všechno semlelo - ženská, která neumí posoudit koho si chce vybrat pro život a nakonec to nejhorší - malé dítě, které za nic nemůže. Jak si ta žena představovala svůj život? Jak ona bude napořád pracovat a starat se o svého dědečka a odskakovat si od něho do reálného života za někým mladším? Chlapi -důchodci, kteří jste v podobných situacích byste se měli z tohoto příběhu poučit!

gogo ( 28. července 2010 08:45 )

Řada mladých husiček vůbec není hloupá ... Gottová... Svobodová ... Menzelová... Kohoutová.... atd. Zde nevíme nic o těchto dvou... Jejich majetkové poměry...Protože o peníze jde většinou u geront známostí až na prvním místě...

alex0800 ( 28. července 2010 08:00 )

Nechápu, proč mladá holka chodí se svými dědečky.. Další Kaplická a podobné.. Jen hloupá husička si přece uplete dítě s chlapem po padesátce.. Než se to narodí, ten už leží pod drnem. V tomto případě tatínka vidělo dítko naposled ve 4 letech.. To jsem zvědav, co pak těm dětem ty matky říkají, až budou v pubertě.. Ještě lehce (kapitalisticky) chápu třeba Annu Nicole Smith, která si ve 26 letech vzala 86letého pro prachy, ale tyhle holky nepochopím..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání