Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Policisté se poprali na dálnici!

Policisté v bílé felicii nedali přednost při vjíždění na dálnici a narazil do nich opel.
Policisté v bílé felicii nedali přednost při vjíždění na dálnici a narazil do nich opel.  (Autor: Repro TV Prima)
Autor: Jan Doležal, Mediafax - 
26. července 2010
09:44

Nehoda a rvačka! Policisté v civilním autě havarovali v sobotu na dálnici D1. Nehoda se sice obešla bez zranění, ale... Musela se do toho vložit policejní inspekce. Policista, který přijel vyšetřovat, totiž údajně napadl svého kolegu, který nebyl ve službě. Ten byl prý navíc opilý!

Policisté v civilu nedali přednost při vjezdu na dálnici a zezadu do nich narazil opel. „Byl jsem s kolegou a dalšími kamarády hrát volejbal. Jel jsem tam svým vozem, ale protože jsem popíjel alkohol, nechal jsem se odvézt. Stoprocentně mohu říct, že jsem neřídil,“ řekl Mediafaxu policista, který seděl v autě, když do něj zezadu naboural jiný vůz.

Podle něj k němu přišel policista vyšetřující nehodu a chtěl, aby dýchal do přístroje na zjišťování alkoholu. „Řekl jsem, že nevidím důvod, abych dýchal, když jsem neřídil. Jakmile jsem se otočil a odcházel, policista po mně skočil a podrazil mi nohy, až jsem upadl na zem,“ dodal.

Napadený policista si stěžoval na bolesti hlavy, nechal se odvézt do nemocnice a prý je v pracovní neschopnosti. Podle policistů z dálničního oddělení, kteří přijeli nehodu vyšetřovat, byli jejich kolegové opilí a agresivní. „Prošetřujeme incident, který se stal po nehodě,“ potvrdila Blesku mluvčí policejní inspekce Martina Lídlová.

zirafa ( 26. července 2010 22:30 )

všeználku, já chápu, že senioři už mají slabší zrak, ale kdyby sis došel k optikovi pro brejle, dávaly by tvoje příspěvky alespoň trochu smysl.....

bosomfriend ( 26. července 2010 14:08 )

a podle toho musí být souzeni. Zkuste vy napadnout policistu ? Přesně v tom směru musí běžet vyšetřívání. Soukromá osoba napadla policistu ve službě. Propustit a dva roky za napadení veř. činitele.

sakra ( 26. července 2010 13:35 )

Správně. Pomáhat a chránit!

vampouch ( 26. července 2010 13:26 )

i policista je jen člověk, sice na rozdíl od většiny štítící se práce a s potřebou zvednout si buzerací sebevědomí. .

karlos ( 26. července 2010 13:02 )

Bez represe a tvrdých trestů a to hlavně finančních to nepůjde.Toto se neděje ani na východ od nás.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání