Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celníci objevili zapalovače s hákovými kříži!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, rvs - 
22. července 2010
20:21

Celníci v Praze - Hostivaři ve středu objevili v zásilce z Číny 499 zapalovačů s římskou orlicí a hákovým křížem. V minulých dnech zabavili i nože a dýky s touto symbolikou. Zásilka byla určena pro českého příjemce.

Celníci zapalovače zabavili kvůli podezření ze spáchání trestného činu podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Za tento trestný čin hrozí až pětileté vězení.

Padělky známých značek nožů a dýk včetně téměř 70 dýk a nožů s vyobrazením hákového kříže a dalších nacistických symbolů zabavili celníci tento týden také v pražské tržnici Sapa.

Prodejci jsou podezřelí ze spáchání trestného činu podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. I jim hrozí v případě uznání viny až pět roků vězení.

zirafa ( 22. července 2010 21:49 )

nevzdávej to, tady bejvá občas i sra.nda...

bosomfriend ( 22. července 2010 21:35 )

minulostí. Čím véce to budete zakazovat, tím více se to bude objevovat. Nechte je. Oni sami přestanou. Kdyý budou dělat Stalina, tak se najde taky spousta příznívců. Tak to budem jen zakazovat ??? Všude se šíří Islám a vy se zde onanujete s capárnami.

demiro ( 22. července 2010 20:55 )

Jsem se zaregistroval do do diskuze a místo místa k vyjádření mého názoru, mě tam vyskočil celý Váš časopis a na to prdím, to si raději koupím ten nůž, jako raritu. To nebylo poprvé, kašlu na Vás. Jo, a Vy mě taky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání