Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Táta vraha: Synovi nedochází, že podřízl svou dívku!

Autor: Kateřina Moravcová - 
20. července 2010
05:00

Bývalou přítelkyni (†22) a matku svého devítiměsíčního dítěte údajně podřízl minulý týden na chatě jejích rodičů v Kamenné osadě u Aše mladík (24). Blesk exkluzivně hovořil s jeho otcem. „Jednal v afektu, to, co udělal, mu vůbec nedochází,“ řekl Karel Š. (50). Ten ho byl den po vraždě navštívit v ašské policejní cele, kde mu syn předal i dopis pro matku.

„Mrzí mě, co se stalo, a rád bych to vrátil zpět. Chtěl jsem Andrejku jen postrašit… Šel jsem tam s tím, aby byla rodina zase pohromadě. Víš sama moc dobře, že jsem ji miloval nadevše,“ psal údajný vrah své matce den po činu.

Muž se snažil získat syna do péče

Muž, který je nyní ve vazbě, pracoval jako řidič sanitky. Večer před vraždou stihl zavolat i svému otci. „Říkal mi, že ještě musí odvézt nějaké lidi do sokolovské nemocnice, kde na ně do noci čekal. Pak že pojede za Andrejkou, aby si ještě jednou všechno vyjasnili a vyříkali,“ popsal rozhovor se synem otec.

S dívkou měl mladý muž syna, kterého se přes její nevoli snažil získat do péče. „Chlapce mu nechtěli ukazovat, proto se rozhodl jít na sociálku, aby ho svěřili do péče jemu. Jednoho syna už takhle vychovává. Děti měl hrozně rád a šlo mu jen o to být s rodinou,“ dodal otec, který tvrdí, že syn byl bezproblémový a hodný kluk, jen prý trochu na holky.

Po tragickém činu mladíka našla policie

Po výměně názorů mezi mladými lidmi ale došlo ve čtvrtek nad ránem v chatě k tragickému činu. Mladík dívce nožem podřízl hrdlo a utekl. Krátce nato ho ale našla policie v jeho ašském bytě.

„Když přišli policisté, byl schoulený v koupelně. V cele mi připadal, že to, co provedl, mu vůbec nedochází. Mluvil z cesty. Musel to udělat v afektu. Holku měl moc rád. Byla to slušná a hodná dívka. Zatím nemám odvahu ani zavolat jejím rodičům, ale rád bych jim vzkázal, že je mi to opravdu moc líto,“ řekl otec zadrženého mladíka. Za vraždu hrozí jeho synovi až 20 let ve vězení.

bobesbobo1968 ( 21. července 2010 16:23 )

Souhlas.Né vždy za to můžou rodiče

franta15 ( 21. července 2010 00:40 )

Jako autor příspěvku, který se tady tolik diskutuje ti chci říct, že problémem jsou právě takoví jako jsi ty. Vůbec nevidíš, že máš ojedinělý názor a většina vidí situaci podobně jako já. Lidi, kteří zastávají názor, že je třeba brát chlapy, s jejich negativy proto, že jsou hybným motorem všeho pokroku, tak ty by měli zavčas zavřít a nikdy nepouštět. Kdo zastává tento názor je nebezpečený pro lidi, proč bychom měli brát nějakou "realitu". Svět se nemůže řídit žádnými realitami lidí jako je simeon, který kritiku toho jak se chlapi chovají bere jako názor přitepleného babochlapa. A jaké přírodě nemáme "do toho kecat"??? S takovými kecy sem vůbec nechoď, lidem jako jsi ty nemůže lidstvo vyklízet pole a hláškou o přírodě do které nemáme kecat bychom tě mohli tak jedině praštit po hlavě. Simeone, máš názory, za které by ti měl někdo dát pořádně na budku. Když neovlivníme lidi jako jsi ty, tak je s lidstvem AMEN. Na tebe si musíme dát pozor, mlátíš nás tady demagogickými názory a přitom všichni víme, že ty určitě patříš mezi takové kteří mají to co se děje na svědomí. Kecy, kecy, kecy - já bych ti dal "do toho nekecej". Mimochodem kdo jsi, co jsi zač? Nejsi náhodou nějaké pubertální nezvedené děcko, které tady stojí skoro "proti všem". O nějaké zodpovědnosti ve tvém případě není řeč, necháme vyzabíjet lidstvo proto, že podle tebe chlapi "mají drtivou většinu vynálezů", tak to se ti povedlo. Bez všech těch chlapů, kteří neumí uvažovat hlavou, ale tím co mají mezi nohama by se lidstvo obešlo!!!! Říká ti něco - nemyslíš, zaplatíš? A vidíš čím častěji ho chlapi vidí, tím víc zabíjejí a často nejen sebe. Já bych to všechno řešil přes peníze - myslím, že za 10 roků by se našlo dost hlupáků, kterým by došlo že skrze peníze si nemohou dovolovat to co teď.

angel71 ( 20. července 2010 22:09 )

pán má asi nemoc hlupózis dementózis definitivum

zirafa ( 20. července 2010 19:18 )

ty si taky pohovíš, až dostaneš rozum, co?

zirafa ( 20. července 2010 19:17 )

ten zme.tek má ještě jednoho, staršího syna, jestli jsem dobře pochopila obsah článku.. hmmm, ve 24 letech, v dnešní době, 2 děti....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání