Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vrah: Když mě nechceš, zemřeš! A podřezal ji...

Autor: zb, šim - 
18. července 2010
23:26

Brutální vražda, která se odehrála ve čtvrtek nad ránem v Kamenné osadě u Aše, otřásla veřejností. Mladík (24) tam podřízl hrdlo své bývalé přítelkyni (†22), matce jejich dítěte. On tvrdí, že ženu miloval tak, že než aby o ni přišel, tak ji raději zabil.

Vzkazy, které zavražděné posílal přes její profil na internetu, tomu nasvědčují. Začaly se totiž objevovat až v době, kdy se s ním dívka nejspíše chtěla rozejít, nebo dokonce už rozešla.

Mladík nejdříve na nástěnku u profilu zavražděné umístil přání se srdíčky a láskyplným vzkazem: „Jsi nejkrásnější, co mě v životě mohlo potkat!!! Miluji jen a jen Tebe a to z celého srdíčka!!!“ To bylo v neděli 11. července.

Další vzkaz následuje v úterý 13. července. „Je to můj miláček, kterýho miluju a vždycky budu, dala mi to nej, co mi mohla dát a to našeho synka.“ Z toho, že dívce v té době zbývalo necelých 24 hodin života, při čtení vzkazu mrazí.
Mladík se totiž svoji životní lásku rozhodl přemluvit k návratu. Přijel za ní na chatu jejích rodičů. Vyznával jí lásku, přemlouval ji, aby se k němu vrátila. Nepochodil, dívka ho nechtěla. Co se dělo potom, šokovalo všechny.

Vyznával jí lásku, přemlouval ji a pak podřezal

Ve čtvrtek kolem čtvrté hodiny ráno probudil dívčiny rodiče křik. Otec běžel do jejího pokoje, kde ji našel s proříznutým hrdlem. Na pomoc už bylo pozdě, jediná dcera mu zemřela v náručí.

"Ten kluk nebyl normální a vůbec se k ní nehodil. Ona ho ale milovala a uvědomila si to bohužel až moc pozdě,“ řekla Blesku známá zavražděné. „Vydělávala peníze a on je z ní tahal,“ prozradil Josef K. (60), který bydlí nedaleko místa tragédie.

Zhrzený mladík si ale o sobě myslel něco úplně jiného. Na svém internetovém profilu se popsal takto: „Rád se seznamuji s novými lidmi a odepisuji každému, protože nejsem namyšlený a namyšlenost je asi ta nejhorší vlastnost lidí.“ Teď sedí ve vazební cele…

lampard-8- ( 20. července 2010 13:53 )

JAko co se tyce me znal sem je oba dva...on je strasnej debil...jako jen kvuly tumu ze ona ho nechtela tak on udela todle ...na lidech pise jak je bude oba ochranovat ze sou to jeho milackove a pak todle co s tokovym zm...m,ja bych mu usek ruce!!!!! Pro nej trest ani neni ja osobne bych to videl tak tech 25 let co sem slysel od jednoho zdroje...... a hlavne se jeste nenasla ani ta vrazedna zbran......

vseznaleksenior ( 19. července 2010 17:34 )

s Vámi resoin d etre.Otec zavražděné dívky je pohodář, vždy v dobré náladě atd. Kausální souvislost s meritem trestného činum mi není jasná.. Můžete se pokusit o to, aby se mo rozsvítilo..

buban ( 19. července 2010 16:13 )

uz nepijte-evidentne Vam to nedela dobre (na vedra svuj vyplod svadet nemuzete, kdyz uz se nam ochladilo).

buban ( 19. července 2010 16:08 )

pan dutohlavek je budto zcela jasny adept na "papiry na hlavu", nebo jenom rad provokuje na ruznych diskuzich. Doufejme, ze za b) je spravne.

vseznaleksenior ( 19. července 2010 15:39 )

zcela pochoppil, co chete říct.Otec zavražděné byl pohodář. Kdyby měla něco podobného Oidipovskému komplexu, našla by si podobného... V daném případěn došlo k tragedii, která se nedá odiskutovat. V krajním případě bych snad připistil myšlenku, že s podobným kíoncem v krajním případě zavražděná mohla počítat, pokud vraha znala dokobnale...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání