Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bratr mrtvé: Ten grázl mé sestře ubližoval už dříve!

Autor: Zbyněk Schnapka, hto - 
17. července 2010
05:00

Muž (24), který ve čtvrtek brzy ráno v Kamenné osadě u Aše, podřízl svou přítelkyni (†22), své oběti prý předtím už ubližoval a využíval ji. Blesku to v pátek řekl přímo bratr (24) zavražděné.

„Ubližoval jí, ale ona nám to nikdy neřekla,“ svěřil se. Stejně hovořili i lidé z obce. „Ten, co ji zabil, se jmenuje Karel. Pochází z narušené rodiny, tady kousek od Aše. Takže možná už od dětství si v sobě nese něco vyšinutého. Nebyl normální a vůbec se k ní nehodil. Ona ho ale milovala,“ prozradila blondýnka, která zavražděnou ženu znala. „Pracovala jako kadeřnice. Vydělávala peníze a on je z ní tahal,“ řekl Blesku další z místních lidí Josef K. (60).

V obci vražda všemi otřásla. Tragédie se stala ve čtvrtek ve čtyři hodiny ráno. Otec uslyšel v chatě křik a rámus. Vešel do pokoje, kde mladá žena spala a uviděl, jak krvácí. Zemřela mu v náručí. Maminka se pak zhroutila. „Rodiče jsou moc slušní lidé. Těšili se z vnoučete. Tomu je teď devět měsíců. Je to hrozné, že takhle přišli o svou dceru,“ řekla žena středních let, která v osadě bydlí.

Hrozí mu až 20 let vězení

Policisté vraha dopadli pár hodin po vraždě. Podle informací Blesku se muž přiznal. „Obvinili jsme ho z vraždy a dali návrh na jeho vzetí do vazby. Hrozí mu až 20 let vězení,“ uvedla Andrea Kávová, mluvčí Policie Karlovarského kraje.

Ještě ve čtvrtek začali policisté hledat vražednou zbraň. Potápěč ale v rybníku Ohražák nic nenašel. Proto včera hasiči vyčerpali vodu z rybníka. Čtyři muži v neoprenech se pak brodili bahnem. „Asi tři, čtyři metry od břehu jsme našli nůž podobající se loveckému. Měl čepel dlouhou asi 30 cm. Odeslali jsme ho na expertizu,“ řekl chebský policejní ředitel Josef Kutil. Poněvadž si muži zákona nebyli jistí, že jde opravdu o vražednou zbraň, dál břehy a okolí rybníka prohledávali psovodi se psy.

Co řekl Blesku bratr zabité

„Není pravda, že by byl hodný, jak se někde prezentovalo. Je to grázl. On jí ubližoval, ale ona nám to nikdy neřekla. Hodně si vymýšlel, takže jsme často nevěděli, co je pravda a co lež. Jsem přesvědčený o tom, že když spolu žili v Aši, tak jí ubližoval. Jak? Jestli ji mlátil, nebo týral fyzicky či psychicky? Tak to vám nepovím. Vím ale, že jí ubližoval. Maminka teď spí, je z toho celá rozrušená. Prosím, odejděte, než se vzbudí…“

setug ( 18. července 2010 17:29 )

Tak tak, láska chybí je jen sex a hned dítě, hravě se vymení partner a řivot jde dál. Chudáci dětičky.

gevi ( 17. července 2010 20:39 )

Všechna ta centra a dokonce i nová opatření proti stalkingu, nemají valný význam, protože člověku ve skutečnosti nemohou pomoci. To by toho týrajícího museli dostat navždy od týraného. Co vám poradí centrum SOS nebo snad Bílý kruh bezpečí a podobné poradny? Nemají žádné pravomoci vás z dosahu týrajícího dostat. Dokonce i policie s uplatněném zákona proti stalkingu vás ochrání jen na krátký čas.

gevi ( 17. července 2010 20:29 )

Zato vy jste zřejmě v časové tísni psal.

anelam ( 17. července 2010 18:32 )

tomu věř že bych si ho našla,to kafe od žida bych do něho nějak dostala!!!!!!Celý roky než by ho pustily,bych měla na přípravu

gogo ( 17. července 2010 14:05 )

Pokud Tvůj nick odpovídá Tvým povahovým vlastnostem ..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání