Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dcera vykrvácela před zraky rodičů!

Autor: zb, oj, val - 
16. července 2010
14:20

AKTUALIZUJEME: Šok zažili ve čtvrtek brzy ráno manželé v chatové kolonii Kamenná osada u Aše na Chebsku. Svou dceru (†24) totiž nalezli s proříznutým hrdlem. Ještě sice žila, ale po chvíli jim zemřela v náručí. Policie bývalého přítele zavražděné zadržela a v blízkém rybníku našla nůž. Policejní expertíza však vyloučila, že by šlo o vražednou zbraň.

Jedna z vyšetřovacích verzí je vražda ze žárlivosti. Mladá žena se s expřítelem údajně rozešla těsně před smrtí. Motivem činu mohlo být to, že neunesl, že ho opustila. Muži hrozí až 20 let vězení.

Policie zřejmě našla vražednou zbraň

Kvůli pátrání po zbrani hasiči museli vypustit rybník. "V rybníku jsme už jeden nůž našli, ale pro jistotu hledáme dál, abychom si byli jisti, že jde skutečně o vražednou zbraň," řekla policejní mluvčí Andrea Kávová. Policejní expertíza prokázala, že se o vražednou zbrň nejedná.

Tragédie se odehrála na chatě, kde rodiče spali společně s dcerou. Dívku objevil kolem čtvrté hodiny ráno její otec. „Uslyšel v chatě křik a rámus. Když vešel do pokoje, kde mladá žena spala, bylo už pozdě. Dcera zemřela přímo před zraky rodičů. Vykrvácela,“ řekla Andrea Kávová, mluvčí Policie Karlovarského kraje.

Záchranáři už nedokázali pomoci

„Rodiče okamžitě zavolali pomoc. Dívka měla řezné poranění na krku. Bohužel jsme jí už nemohli pomoci,“ řekl Blesku Lukáš Hutta z ředitelství krajské záchranky v Karlových Varech.

„Rodiče se zhroutili. První pomoc jsme museli ihned poskytnout mamince zabité dívky. Matka a otec nedokázali vůbec vysvětlit, co se na chatě vlastně stalo,“ dodal Hutta.

V této chatě mladá dívka spolu s rodiči přespávala. V této chatě mladá dívka spolu s rodiči přespávala. | Reprofoto TV Prima
Motivem mohla být žárlivost

Vyšetřovacích verzí je podle Andrey Kávové více. „Jednou z nich je například žárlivost, vrahem může být někdo ze známých rodiny z blízkého okolí,“ dodala Andrea Kávová.

Zavražděná s ním měla údajně devítiměsíčního syna. S mužem se rozešla a on rozchod neunesl. Následovala vyhrocená hádka, která skončila tragédií. Žena měla trvalé bydliště hlášené na chatě. Údajně tady ale bydlela jen krátce. Předtím zřejmě žila se svým druhem v Aši.

Ten byl ještě ten samý den odpoledna zadržen policií obviněn z vraždy, za což mu hrozí až dvacetiletý trest.

anelam ( 17. července 2010 18:55 )

Já vám dávám za pravdu Alena...skoro vždy!!!!!

anelam ( 17. července 2010 18:52 )

Tak jsme se opět potkaly gogo v tom bude mít zmatek Tímto zdravím ALEŠE --Alena

anelam ( 17. července 2010 18:44 )

U mně by to bylo málo buban má pravdu

e.44 ( 17. července 2010 17:53 )

celý tvůj příspěvek je dost mimo téma. V případě vraždy ze žárlivosti nebo v afektu nehraje strach z vězení žádnou roli, jelikož pachatel při takových činech nemyslí na následky. A výchovný účinek uvěznění....... , vždyť z kriminálu většinou vylezou odsouzení jako ještě větší grázlové, než jaký byli, než se tam dostali. A co "užitečných" věcí se tam od spoluvězňů ještě přiučí....

hugu ( 17. července 2010 10:26 )

Za prvé byla to reakce na alenam.Trest má mít výchovný a odstrašující účinek.v současné době sedí 19 450 lidí, což je zhruba o 500 více, než dovoluje kapacita věznic. A to ještě do vězení nenastoupilo asi 6000 odsouzených, kteří už si mají trest odpykávat,e.44 jistě spočítá kolik je to% a přičte k tomu těch 858 z Pankráce a vyjde ji ,že je to pouze x% . Vše se dá přirovnat k rodině a troufám si tvrdit,že když dnes syn něco provede a já mu oznámím "hochu 5.března příštího roku nebudeš celý den na počítači" bude výchovný účel těžko splněn.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání