Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Simonka (†3): Známe výsledky její pitvy!

Autor: mivr - 
6. července 2010
13:01

Simonka, která se utopila v řece Váhu kvůli své nezodpovědné matce, zemřela bez cizího zavinění. Potvrdily to výsledky pitvy. Příčinou smrti bylo udušení bez cizího zavinění. Její tělíčko bylo nalezeno na březích řeky Váh pouhé dva kilometry od Hlohovce.

"Podle předběžných výsledků pitvy došlo k utopení. Příčina smrti bylo udušení bez cizího zavinění," uvedla trnavská krajská policejní mluvčí Martina Kredatusová. Vyšetřovatel začal trestní stíhání ve věci opuštění dítěte. Je ale možné, že během vyšetřování případu bude trestný čin překvalifikovaný.

Pátrali všichni

Záchranáři a policisté hledali malou Simonku od pondělí 28. června. Policii pomohl svědek, který se ozval s informací, že v den zmizení děvčátka okolo deváté večer viděl matku s dítětem odpovídající popisu nedaleko řeky Váh.

Ležela na břehu řeky

Matka Simonky se po pětihodinovém výslechu na policii přiznala, že jí děvčátko spadlo do řeky. Správcové povodí řeky na úsecích, kde policisté a hasiči děvčátko hledali, zabezpečili snížení hladiny řeky. Simonino tělo našli policisté se psy v sobotu ráno v 8:20. Simonka ležela na břehu řeky Váh asi dva kilometry od Hlohovce.

Hasiči museli odříznout větve, aby se k Simonce dostali a mohli zaklesnuté tělíčko uvolnit. Pohřební služba odvezla Simonku na soudní pitvu. Pátrací akce skončila.

(zdroj: Cas.sk)

anasyi ( 7. července 2010 12:41 )

evulinka,ja si osobne myslim,ze ona lhala umyslne a umyslne to prodluzovala,hrala na nezvestnost male Simonky.Jinak jak pisu i vys,ja nejsem spokojena s vysledky pitvy,ktere nam predhodil bleskJsou povrchni,nesrozumitelne,je to jakesi predhozeni,ze vec je vyresena.Z matky nic zrejme nevytlucou a prokazovani by bylo zdlouhave a nakladne.Zrejme asi v tomto smeru se taky setri

anasyi ( 7. července 2010 12:34 )

zirafa,je to divne,me to spise pripada,ze prokazovani ciziho zavineni by bylo pro ne zdlouhave.Jinak je i zajimave,ze zname vysledky jeji pitvy,ale nikde se uz nepise,jak k temto vysledkum dosli.me treba zarazi jedna vec,ze se nepise,ze telo Simonky bylo nejak potluceno,pokud jeji telicko putovalo 1,5km pod vodu,defakto v prirodni vode,ktera si dela sve.Pokud jeji telicko nebylo od vody poskozeno,nenasli se zadne modriny,skrabance,tak matka musela malou hodit primo do toho kde malou nasli.Tot muj nazor.Takze,podle mne vysledek pitvy nesrozumitelnej a je potom videt,ze se to udela stejne jako u Cermakove.

pora ( 7. července 2010 11:45 )

www.prace.cz nebo by se možná všem ulevilo kdyby si šel makat do zahraničí, vyhledej si na seznamu práci v zahraničí

milo ( 7. července 2010 08:42 )

Já teda nevim, ale pokud mi dítě upadne do řeky tak asi sotva zadusilo samovolně....Simonka se utopila protože jí tam upustila ( hodila??? ) matka a ani se jí nesnažila zachránit....navíc v mělkých vodách by to neměl být takový problém...tak jakto že to považují za smrt bez příčiny....kdyby jí tam ta sviň a netahala a neupadla jí do vody tak by ještě žila...ale bůh ví jak to vlastně ve skutečnosti je...ale doufám, že její matka bude řádně potrestána, alespoň za zanedbání péče nebo tak nějak....i s otcem když už...alespoň by přestali chlastat ve vězení

adam55 ( 7. července 2010 00:27 )

dutohlávku, ty kreténe, že nebereš ty prášky na hlavu pravidelně ?!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání