Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krvavé drama ve školce: Lupič pořezal učitelku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: tch - 
29. června 2010
21:08

Do mateřské školy v Ostravě vtrhl nožem ozbrojený lupič. Šel po penězích a ošklivě pořezal učitelku (43). Ve školce se v době útoku nacházelo asi deset dětí, ale ty byly naštěstí řádění šílence ušetřeny.

Bandita do školky vtrhl v půl sedmé ráno a okamžitě se vrhl na učitelku. Slovně jí vyhrožoval a žádal peníze. Když ho žena neuposlechla, začal ji řezat jako smyslů zbavený.

„Způsobil jí vícečetné řezné rány na rukou, nohou a bedrech. Zranění byla středně těžká,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Lupiči hrozí až osmiletý trest

Podle kriminalistů si neznámý násilník vybral místo i oběť náhodně. Útok se odehrál mimo třídu a děti nebyly v přímém ohrožení. Přestože k incidentu došlo už v pátek, policie k němu uvolnila informace až v úterý.

„Případ jsme kvalifi kovali jako vydírání a ublížení na zdraví,“ sdělila policistka Gabriela Holčáková s tím, že pachatel může u soudu počítat až s osmiletým trestem.

mesalina ( 29. června 2010 21:36 )

hrozí 8 let? a není to nějak málo? přece zdraví a život je to nejcenější, co člověk má , zdá se mně, že v našem státě člověk nemá moc velkou hodnotu...

palko1961 ( 29. června 2010 21:35 )

si nekdy nemuzu precist, ze pachatel byl odsouzen k osmdesati letum tezkeho zalare?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání