Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Násilník svázal dívku: Rokycanskem obchází strach!

Autor: zb - 
25. června 2010
08:16

Veliký strach o své děti teď určitě mají rodiče na Rokycansku. Nejspíše tady řádí nebezpečný násilník. V malé vísce, odkud dojíždí do školy v Mirošově jen pět dětí totiž přepadl a násilím donutil Ivanku M. (11) nastoupit do auta a odjet s ním.

Vyděšené děvčátko pak našli vojáci nedaleko Padrťských rybníků v prostoru vojenského újezdu. Šokující je, že dívka ušla z domova jen pár metrů a na zastávku školního autobusu jí zbývalo už jen několik kroků. Nikdo si údajně ničeho nevšiml.

Policie sestavila pravděpodobnou podobu násilníka Policie sestavila pravděpodobnou podobu násilníka | PČR

„Školním autobusem ale jezdí jen tři děti. A to ještě ne pokaždé. Někdy je také vozí do školy rodiče. Je možné, že ten darebák si zrovna vyčíhnul chvíli, když by školačka jela autobusem sama,“ míní Helena Janovská (63).

„Všichni se tu navzájem známe. A tohle jsou moc slušní lidé. Ta holčička se prý dobře učí. Ve škole jí to jde samo,“ doplňuje Janovská. “Tomu lumpovi bych zakroutil krkem. Takoví hajzlové, nemají mezi normálními lidmi, co pohledávat. Jak může vůbec někdo zaútočit na bezbranné dítě. Běhá z toho mráz po zádech,“ rozčiloval se jeden ze sousedů.

„Vůbec to nechápu. Nikdy se tady nic podobného nestalo. Jak je vůbec možné, že se s tou malou vůbec dostal do vojenského prostoru. Na všech vjezdech jsou totiž přes cesty zamčené závory,“ kroutí hlavou Věra Fialová. “Vypadá to, že se tady ten člověk, co to udělal, dobře vyznal,“ dodala Fialová.

Je tedy dost možné, že se v okolí potloukal už delší dobu. A jen čekal na vhodnou příležitost. Podle místních je téměř vyloučené, že by pouze jel nějaký úchyl kolem, viděl holčičku a neovládl své pudy. “Případ zatím vyšetřujeme jako zbavení osobní svobody,“ uvedla Martina Zoubková z krajského ředitelství policie v Plzni.

vampireheart ( 25. června 2010 15:42 )

...nekdo, jako TY.... (oprava)

vampireheart ( 25. června 2010 15:41 )

Mas pravdu. Taky se divim ze nekdo jako kdy je placenej z nasich dani. Z tebe zas vyrostl pablb prozmenu. Uz ty lysiny nezer prosim te.

sissy ( 25. června 2010 14:08 )

uz nikdy nepustit ven

siroky11 ( 25. června 2010 11:09 )

Celkem bych s tímto souhlasil, až na ten konec. Proč podle jednoho dobytka soudíte všechny??? To samé já mohu říci o ženách. "Kdyby nebylo ku..v , chlapi by nezahýbali, ale proč Vy ženský vše házíte na chlapy a nadáváte jim do kur..níků a přitom vždy za to může ženská!!! Jinak souhlasím, toho dobytka bych si vychutnal.

milo ( 25. června 2010 09:09 )

Üchyl jeden trapný...to nemá dost odvahy aby zajmul někoho staršího a silnější než 11-ti letou holčičku???? To si musí své pošramocené ego vylepšovat zrovna na malých holkách? Je to SRAB s velkým S a budižkničemu....kdyby svoje násilnický sklony alespoň efektivnějši využil a unesl a zabil Vančuru z Kutný Hory z městskýho úřadu nebo Oulickýho a tu jeho chatu si pak může nechat...alespoň by udělal službu republice a zbavil jí tak odpadu v podobě výše zmíněných idividuí...ale nééé...páníček chce mít co nejmíň práce tak si troufne jen na holčičky....bože a prej že jsou chlapi pány tvorstva....TO URČITĚ, KDYŽ TO ČLOVĚK ČTE, CO VŠECHNO PROVÁDĚJ, SPÍŠ BYCH ŘEKLA, ŽE JSOU JEN ***Í PÁNA TVROSTVA, ZE KTERÝ LEZOU JEN SAMÝ HOV NA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání