Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je on: Znásilňoval ženy a děti!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Michal Budík - 
25. června 2010
05:00

Silnější chlapec s brejličkami a podprůměrným prospěchem. Tak vzpomínají spolužáci z hodonínské základní školy na M. D. (43). Muže, z něhož se vyklubal brutální násilník, který se v minulých dnech stal postrachem Moravy. Má totiž na svědomí sérii znásilnění. Vyzbrojen dlouhým nožem útočil na ženy, ale i malé děti.

„Holky se mu určitě líbily, ale on se asi moc nelíbil holkám,“ řekl Blesku o svém spolužákovi Roman B. (43). Důvodem podle něj byla předně jednak neforemná postava, špatný prospěch, ale také samotářská povaha.

A aby toho na vysmívaného »špeka« nebylo málo, dostal se v rámci slučování tříd v osmičce mezi největší sportovce na škole. „Pamatuji si ho jen matně, chodili jsme spolu do třídy jen rok. Moc mezi nás nezapadl. Byli jsme sportovní třída a on byl dost silný,“ vybavil si M. D. spolužák Ivo T. (43).

„Pokud měl v dětství tyto problémy, pak bylo pravděpodobně narušeno jeho sebevědomí,“ říká brněnský psycholog Jiří Brančík. Člověk si pak podle jeho slov vytváří kompenzační mechanismy. Ty mohou být pozitivní, pokud se například daný jedinec o to usilovněji soustředí na studium, nebo na práci, ale i negativní.

„A to se stalo v tomto případě, kdy muž sklouzl k deviaci,“ řekl psycholog. Jak dále řekl, lidé jako M. D.mohou své nutkavé touhy zvládnout, pokud by dostatečně spolupracovali s lékařem.

Blesku se podařilo vypátrat, že místa ke spáchání sexuálních zločinů si M. D. zřejmě nevybíral náhodně. Lidí s jeho netypickým příjmením žije v naší republice jen hrstka. Většina z nich, pravděpodobně i příbuzní, žijí v Bystřici pod Hostýnem, Holešově a také v obcích Pravčice a Pacetluky, které se nacházejí mezi Kroměříží a Holešovem. Ve všech těchto městech M. D. útočil.

pepazdp ( 25. června 2010 17:40 )

Tobě teda musej ty tvoje naběhlý koule šíleně tlačit na mozek. Když už nemáš díky tomu tvojemu přístupu k ženám šanci si vrznout, tak použij ruce a ulev si, ať tu nemusíme číst ty tvoje výblitky.

andrea68 ( 25. června 2010 16:32 )

Paní bývalá ministryně Kovářová, neházejte všechny ženy do jednoho pytle a nesuďte je podle sebe. Když se vám líbí, že na vás pak pokřikují vulgárně výrostci, je to vaše volba, ale jen a jen vaše.

thunderfart ( 25. června 2010 15:10 )

http://casadostrinta.files.wordpress.com/2010/01/dexter-john-lithgow-trinity-killer.jpg

sissy ( 25. června 2010 13:54 )

Tak tady jeden vzkaz od mlade, stihle, hezke modelky Ja byt tatou, partnerem ci otcem jedne z tech obeti, tak jen co by chlapec vylezl z kriminalu, tak by si uzival "velmi neprijemneho sexu" az do konce sveho zivota. Planeta by mu byla mala , zmetek jeden . . .

marmelada ( 25. června 2010 13:00 )

tak by nemusel nikoho znásilňiovat, i když nehezký.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání