Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie dopadla bestii, co táhla kluka za autem

Autor: ČTK, jak - 
19. června 2010
18:40

Havířovští policisté dopadli Petra Dudiče, který je podezřelý hned z několika zločinů. Například z loupeže a také z toho, že s dalšími dvěma spolupachateli před časem v Havířově za autem téměř dva kilometry vláčeli sedmadvacetiletého muže. Přivodili mu tak vážná zranění. Informaci České televize o zadržení muže potvrdila dnes karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

"Hledaný muž byl v celostátním pátrání. Havířovští kriminalisté získali informaci o tom, kde se pohybuje. Zatkli jej v pátek večer v pokoji jednoho hotelu v Rožnově pod Radhoštěm," řekla mluvčí. Policejní zákrok se podle ní obešel bez komplikací a hledaný nekladl odpor.

Policie zatím nechce motiv jednání trojice mužů komentovat. Podle dostupných informací oběť unesli z diskotéky po vzájemném sporu, údajně kvůli nějaké ženě. Zbili jej, naložili do kufru auta a zavezli za město. Tam mu na nohu navlékli smyčku lana a druhý konec připevnili k autu. "Muže pak vláčeli asi 1,5 kilometru," uvedla Viačková s tím, že po vláčeném muži zůstala na silnici krvavá stopa. Asfalt mu sedřel kůži a svaly na noze a zádech.

Krátce po incidentu policie zatkla dva údajné útočníky ve věku 24 a 29 let. Oba putovali do vazby. Dudičovi se dařilo spravedlnosti unikat ještě téměř tři týdny. Je velmi pravděpodobné, že i on skončí ve vazbě.

nikko ( 20. června 2010 16:35 )

zvazte v tomto pripade Vase rozhodnuti, ten clovek je vazne nemocny a hodne nebezpecny. Vyjmecny cin........vyjmecny trest. Neumim si ani v nejhorsim snu predstavit, co si musel dotycny vytrpet. Dudic a ti jeho kumpani by nemeli mezi lidi uz nikdy, ale neco me rika, ze za par let jsou venku.

qqqq ( 20. června 2010 16:31 )

Přes všechnu brutalitu činu - píšete pokaždé něco jiného , také váš nadpis je zajímavý. Se asi brzy dočkáme výrazu " šedesátiletý mladík " . Ve dvacetisedmi klukem ? To je výraz pro lidi ve věku do patnácti let.

wrunx ( 20. června 2010 09:40 )

dobrému biblickému pravidlu "oko za oko"?!

alenotak ( 20. června 2010 00:51 )

....je bestiální zrůda. A´t už za mřížemi vězení nebo za dveřmi psychiatrie, neměl by se už dostat mezi lidi.

anka ( 19. června 2010 22:49 )

vzdyt to neni ani hajzlik......takovou krutost muze udelat akorat bestie.....ten to v ty hlave musi mit uplne vypatlany.......snad ho zavrou na dozivoti.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání