Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vražda miminka: Pasák prostitutky zabil její dítě?

Autor: Zbyněk Schnapka, jos - 
19. června 2010
05:00

Michálkovi bylo jen sedm měsíců. Nebohý kojenec nepřežil v Českých Velenicích na Jindřichohradecku "péči" údajného pasáka (23) své matky, osmnáctileté prostitutky.

Ten podle informací Blesku dítě udusil dekou a polštáři a ještě ho předtím škrtil. Tělíčko kojence objevila v pokojíku prostitutka Sabina. Ta se přátelila s matkou mrtvého chlapečka.

"Zadrželi jsme muže, kterého jsme obvinili z vraždy dítěte. Teď je ve vazbě. Bližší podrobnosti nebudeme kvůli vyšetřování sdělovat,“ řekl včera stroze Jiří Matzner z krajského ředitelství policie v Českých Budějovicích.

Blesk zjistil, že oním obviněným je Michal N. z městečka Trhové Sviny. Ten podle prostitutek prodával Michálkovu matku Lucii Ž. v Českých Velenicích. Oba si pronajali místnost v budově za městským barem. Zatímco v osudný den matka šlapala chodník, Michal N. popíjel se svým kumpánem. Když se vrátil do pokoje k dítěti byl opilý. „Hovoří se o tom, že měl v krvi 1,26 promile,“ řekla Blesku barmanka z objektu, kde dítě zemřelo. „Říká se tady, že se opilec vrátil jen proto, aby Michálka zabil, prý mu překážel. Už dříve ho mlátil, nadával mu a neustále mu ubližoval,“ řekl Blesku jeden ze známých obviněného muže.

„Muž prý nyní policii tvrdí, že dítě zalehl ve spánku. To ale není pravda. Kamarádka Michálkovy matky, prostitutka Sabina, viděla tu hrůzu oknem. Michal to jeho bezvládné tělíčko schovával pod deku. Ona vběhla dovnitř, začala ho oživovat, ale bezvýsledně,“ řekl Blesku další muž, který je obeznámený s případem.

jjjj27 ( 21. června 2010 22:17 )

Znám rodinu Michala Novacka velice dobře. Jejich matka je stara zlodejka a mladsi bracha nekolikrat sedel v krymu.Nikdy bych nerekla, že Michal dokaze ublizit male nevinne dusi. Buh vi, jaky by melo to decko zivot. Mama stara ***, ktera si vezme svoje dite do bordelu do prace

michales ( 21. června 2010 18:30 )

Bydlím od toho baru zhruba 300m a vidím to skoro pořád co se tam děje protože okolo jezdím do práce tak to vím

cizinka001 ( 20. června 2010 18:26 )

dyt ta holka nemela mamu zila s tatou a s macechou ten ji rezal jak zito holka nemela kam jit kdyz otehotnela tak se chytla tohodle magora no a dopadlo to jak to dopadlo ,ale holka se tu prochazi a tvari se jak by se nic nestalo

uchyl ( 20. června 2010 09:15 )

Co, podle tebe, napovida tomu, ze to byli romsti obcane? Vzdytt kurev a pasaku je u nas dost a dost...

e.44 ( 19. června 2010 21:22 )

To tvoje upozornění je dost podivný, až podezřelý, vzhledem k tomu, že tu do teď nikdo o cikánech nenapsal ani řádku. A jen tak mimochodem, znám spoustu cikánů, co by na tebe vytáhli kudlu, kdybys jim řek, že jsou romové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání