Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Strach na Moravě! Muž znásilnil už pět žen!

Čtyři možné podoby násilníka. Je mu asi 50 let, je upravený, atletické postavy (178 cm), má prošedivělé řidší vlasy. Pleť má opálenou do červena. Někdy nosí brýle. Měl na sobě modré rifle ošoupané na kolenou a vykasanou košili.
Čtyři možné podoby násilníka. Je mu asi 50 let, je upravený, atletické postavy (178 cm), má prošedivělé řidší vlasy. Pleť má opálenou do červena. Někdy nosí brýle. Měl na sobě modré rifle ošoupané na kolenou a vykasanou košili.  (Autor: Pro Blesk - PČR)
Autor: Slávka Červená - 
17. června 2010
19:23

Po sexuálním zvrhlíkovi a násilníkovi (asi 50), který objíždí Moravu a za pouhé dva dny napadl pět žen a dívek, pátrají kriminalisté. Zatímco čtyři se mu ubránily, dívku (17) z Valašského Meziříčí s nožem v ruce znásilnil na schodech v parku. Útočí za bílého dne! Ženy mají strach, rodiče se bojí o dcery.

Zvrhlík útočí za bílého dne! Začal v úterý v Moravskoslezském kraji. První oběť, školačku (asi 9), si vyhlédl po obědě v Kopřivnici. Vešel s ní do výtahu. Pak vytáhl nůž, donutil ji, aby se svlékla, a požadoval různé sexuální praktiky. Dívce se podařilo utéci.

Vyhrožoval zabitím s nožem v ruce

Méně štěstí měla o hodinu později dívka (17) ve Valašském Meziříčí. Tu znásilnil pod pohrůžkou zabití s nožem v ruce na schodech do parku Kozina. Když šli nedaleko lidé, předstíral, že jsou milenci a že ji jen líbá.

Ve středu se pachatel přesunul na Kroměřížsko. „Zaútočil v Kroměříži, Holešově a Bystřici pod Hostýnem. Ve všech případech to bylo odpoledne. Vybral si ženy ve věku 18, 13 a 30 let,“ sdělil mluvčí krajské policie Aleš Mergental.

Během několika hodin se pokusil znásilnit několik dívek a žen

V přízemí paneláku v Kroměříži ve 14 hodin přepadl dívku (18). „Chytil ji zezadu okolo pasu a nůž jí držel pod krkem. Když křičela, utekl,“ řekl mluvčí.

Okolo 17. hodiny se muž rozhlížel v Holešově. Školačky (13) v paneláku se zeptal, kolik je jí let. Pak vytáhl nůž a dožadoval se orálního sexu. „Pokud to neuděláš, podříznu tě,“ vyhrožoval. Také jí se podařilo vyváznout.

V 18 hodin překvapil matku (30) s malým dítětem, která procházela okolo koupališt ě . „Vrhl se na ni zezadu. Když křičela, pustil ji a zmizel,“ popsal Mergental.

Útok za bílého dne

„Je to neuvěřitelné, že si troufá za bílého dne! Mám dceru (16). Dokud ho nechytnou, budeme žít obě ve strachu. Hnus je, že si až na výjimku vybírá tak mladé holky,“ řekla Věra Kučerová (45) z Kroměříže.

„Kdyby to udělal mé manželce, tak ho zabiju. Žena se o tom dozvěděla a teď má strach chodit ven,“ uvedl muž (36) z Holešova. Policisté jsou si jisti, že ve všech případech jde o téhož pachatele. Zřejmě jezdí autem, ale trasa jeho pohybu by odpovídala i vlaku.

Čtyři možné podoby násilníka. Je mu asi 50 let, je upravený, atletické postavy (178 cm), má prošedivělé řidší vlasy. Pleť má opálenou do červena. Někdy nosí brýle. Měl na sobě modré rifle ošoupané na kolenou a vykasanou košili. Čtyři možné podoby násilníka. Je mu asi 50 let, je upravený, atletické postavy (178 cm), má prošedivělé řidší vlasy. Pleť má opálenou do červena. Někdy nosí brýle. Měl na sobě modré rifle ošoupané na kolenou a vykasanou košili. | Pro Blesk - PČR

tendertouch ( 18. června 2010 04:45 )

Přála bych Ti, abys byl jednu z těch žen či holek, aby Ti neměl kdo závidět to znásilnění. Tohle může napsat jen pořádný BLB - závidět tomuhle kriminálníkovi potenci. Zkus se vcítit do těch žen či dítěte, které vidí, jak jeho matku, které se někdo pokouší ublížit.

mouse ( 18. června 2010 03:04 )

No soudě podle jeho úspěšnosti to nebude žádnej expert, takže pokud bude ještě chvíli pokračovat, bude v klepetech cobydup.

derek ( 18. června 2010 02:04 )

umí jenom davat pokuty za špatné parkování ,nebo i chytat vrahy ,mafiany a násilníky. Osobně zůstávám skeptický ,ale rád bych věřil ,že ho chytí a zavřou parchanta.

lo2f ( 17. června 2010 22:55 )

mu může závidět jeho potenci

bosomfriend ( 17. června 2010 22:22 )

a čekali na své přítelkyně, nebo milenky u práce. Už tehdy byla Ostrava nebezpečná. Dnes , kdy si ženy divně vysvětlují emancipaci a 12 leté holky se šminkují a oblékají jako dospělí a schváleně vyhazují z blůzek své včelí píchnutí, je to živná půda. pro uchyláky , kteří přijíždějí dokonce i ze zahraničí si zařídit v Česku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání