Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vyloupil banku v Praze, peníze mu zničila barva!

Policie hlídkuje na místě činu. Hned vedle banky je mateřská škola, žádnému z dětí se ale při loupeži naštěstí nic nestalo.
Policie hlídkuje na místě činu. Hned vedle banky je mateřská škola, žádnému z dětí se ale při loupeži naštěstí nic nestalo.  (Autor: ČTK)
Autor: puk, ČTK - 
16. června 2010
15:18

Policisté pátrají po muži, který včera dopoledne vyloupil banku v Opletalově ulici. Pod pohrůžkou střelby si vynutil peníze a utekl. Část hotovosti pak ale musel odhodit ve dvoře. Důvodem bylo znehodnocení nástražnou bombičkou s červenou barvou.

Kriminalisté nyní prohlíží záběry z kamerových systémů institucí a obchodů.
Banka je v současné době uzavřena, před dveřmi hlídkuje policista. Další policisté varovali prodavače z okolních obchodů před nebezpečným potetovaným pachatelem romské národnosti.

Muž je umazaný od červené barvy, kterou se pocákal, když v uloupených penězích vybuchla nástražná bankovka s barvivem. Podle dalších svědků má údajně potetované obě ruce a je svalnaté postavy. Na sobě má tričko s krátkým rukávem a krátké kalhoty. Nesl batoh.

Ve dvoře, kde pachatel část obarvených peněz rozházel, je mateřská školka. Krátce poté, co místo uzavřela policie, přišla z procházky skupina dětí s paní učitelkou. Do školky je po několika minutách doprovodil jeden z policistů. Stejně tak policisté doprovázeli i další obyvatele domu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání