Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž zemřel na policejní služebně. Proč?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rek, jos - 
13. června 2010
14:54

Smrt cizince (44) na policejní služebně od sobotního večera vyšetřuje pražská policie. Muže sem v poutech přivedli městští strážníci.

Ti obézního muže zadrželi ve Vrchlického sadech v sobotu večer. „Napadal lidi, a když zakročili strážníci, napadl i je,“ uvedla Jana Přikrylová z pražské městské policie. Dostal proto pouta a strážní ho převezli na policejní stanici v Krakovské ulici.

Ani tam se slovensky mluvící muž neuklidnil. „Proti jednomu z nich se rozběhl a chtěl ho udeřit hlavou,“ popsala incident policejní mluvčí Andrea Zoulová. „Strážník stačil uhnout a muž narazil hlavou do zdi a poté zkolaboval,“ pokračovala.

Přivolaný lékař konstatoval podle agentury Mediafax smrt. „Nařízená soudní pitva a záběry kamer, které na oddělení jsou, bezpečně určí, kdo nebo co za smrt muže nese vinu,“ dodala Zoulová.

 

sova13 ( 14. června 2010 23:39 )

Já čtu dobře. Měšťáci ho mohli, dřív než na stanici, odvézt do špitálu. A když už to neudělali měšťáci tak to měli udělat stáťácii. Jemu tím mohli zachránit život a sobě ušetřit nepříjemnosti.

angel71 ( 14. června 2010 11:21 )

třeba četl čtyřlístek MYŠ KTERÁ PROCHÁZÍ ZDÍ a chtěl to po nějaké zázračné pilulce vyzkoušet...

torro ( 14. června 2010 10:33 )

hast du rechst

torro ( 14. června 2010 09:32 )

chteli svoj štat češi jim ubližovali a ted jich tady zase mame jako nasr..a..nejch delaji joko by jim to tu patrilo a neuvedomuji si ze tu jsou CIZINCI cech je bez prace a slovaci jsou vychechtany a co na to ten frajer co sedi na HRADE zase nic my mu lezime tak u p..r.d.e.l-ee

sova13 ( 14. června 2010 00:22 )

se nechoval normálně. Buď měl psychické problémy, nebo byl pod vlivem drogy.V každém případě mu měli ze všeho nejdřív zajistit lékařské vyšetření. Ale co čekat od měšťáků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání