Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Asiaté zavřeli 5 zákazníků do kontejnerů!

Video se připravuje ...
Autor: Michal Budík, hto - 
8. června 2010
05:00

Levné nakupování u asijských trhovců může mít i jistá úskalí. O víkendu se o tom přesvědčilo několik zákazníků, kteří se stali nedobrovolnými vězni v prodejních kontejnerech.

Asijské prodavače totiž tak hrozně vylekala kontrola celníků, že kontejnery rychle uzamkli a vmžiku se ztratili. Jejich panika byla tak veliká, že uvnitř zavřeli nejen pět zákazníků, ale i dva své kolegy.

Celníky na kuriózní skutečnost upozornila manželka jednoho z »ulovených« zákazníků. „Paní nás poprosila o pomoc. V jednom kontejneru se měl nacházet její astmatický manžel, kterému se tak mohlo rychle přitížit,“ řekla Blesku mluvčí Celního ředitelství v Brně Lada Temňáková. Dotyčného muže celníci v inkriminovaném kontejneru nakonec nenašli. Místo něj v něm ale objevili hned tři jiné zamčené zákazníky a navíc i manželku prodejce, který měl tak naspěch.

Našli ho podle hlasů

Kvůli ztracenému muži začali celníci obcházet a podrobně kontrolovat okolní kontejnery. „Z jednoho z nich se ozvaly hlasy,“ popsala neobvyklý nález dalších dvou zákazníků Lada Temňáková. I jim druhý trhovec ponechal patrně na ukrácení dlouhé chvíle svoji manželku. „Jedním z těchto dvou zákazníků byl i pohřešovaný manžel,“ završila dramatický příběh šťastným koncem mluvčí brněnských celníků.

V kontejnerech na celníky kromě lidí čekaly také tisíce kusů padělaného zboží. Hodnotu originálních předloh obuvi, oděvů a módních doplňků mluvčí Lada Temňáková vyčíslila na téměř 10 milionů korun.

c3rb3r0s ( 9. června 2010 22:49 )

Stačí si před dveře do baráku nasypat piliny a polít je kafem s lógrem to je prý odpuzuje. Případně před vchod do země zapustit plechovku a nalít do ní trochu piva, oni tam spadnou a utopí se

xxyy ( 8. června 2010 12:07 )

Pěkný. Jenže to bylo všechno trochu jinak. Celníci si zapoměli povolení ke kontrole uzamčených prostor, tak ty zákazníky nenápadně do komtejnerů zamkli sami, aby měli oficiální důvod k prohledání uzamčených prostor a to i těch na které by se povolení nikdy nemohlo vztahovat.

sakra ( 8. června 2010 09:49 )

Rákosníci mají z našich "vládců" a naší "demokracie " srandu. Dělají si tu co chtějí a my jen čumíme a čumíme. Tvrdě nám přerůstají přez hlavu jako už nám přerostlo jiné etnikum.

janamala ( 8. června 2010 07:02 )

ale je nutné počítat s tím, že jak tito mužíci plynule přešli z fabrik (za totáče) na prodej hader (a to doslova), pak pěstírny konopí, brzy bude následovat to, co již celkem běžně funguje v Itálii - obchod s lidskými orgány. Prostě si půjdete nakoupit k Vietkongu a najednou obchod zavřou i s váma...za chvíli už ležíte na stole pomalovaná, oholená...upozorňuji, že to není žádný blábol, pokud tedy italská TV nedává záměrně špatné informace. Mimochodem v Itálii je velmi rozšířená i rumunská mafie, která se specializuje na vykrádání domů...jenže vás jen neokradou, ale zrovánko u toho loupení vyvraždí celou rodinu. Běžný jev!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání