Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Místo oslavy narozenin táta své malé syny zabil!

Steffen P. zvraždil sedmiletého Enrica i pětiletého Jameira
Steffen P. zvraždil sedmiletého Enrica i pětiletého Jameira  (Autor: Reprofoto RTL)
Autor: rvs, ČTK, Kateřina Moravcová, jos - 
2. června 2010
12:38

AKTUALIZOVÁNO: V penzionu v Podhradu u Chebu byl nalezen mrtvý německý podnitakel Steffen P. (†39) a jeho dva mrtví synové Jameiro a Enrico. Bylo jim pět a sedm let. Muž z bavorského Himmelstadtu den před vraždou dětí zabil v Německu také svou manželku.

Stefenn P. nejprve zabil svou ženu Tinu, pak vyzvedl syny ze školy a vyrazili na krutý výlet do České republiky. Že bude vraždit oznámil podnikatel z Německa prostřednictvím SMS. Komu ji adresoval, není zatím známo.

německo, cheb, vrah, vražda německo, cheb, vrah, vražda | Reprofoto RTL

"V penzionu v Podhradu u Chebu byl nalezen mrtvý muž a dvě mrtvé děti. Jednomu bylo pět a druhému sedm let,“ hlásila v úterý večer mluvčí karlovarské záchranky Lukáš Hutta. Podle prvních informací muž obě děti zastřelil a pak zbraň obrátil proti sobě. Těla našla manželka majitele penzionu.

V tomto penzionu v Podhradu u Chebu se dvojnásobná vražda a sebevražda odehrála. V tomto penzionu v Podhradu u Chebu se dvojnásobná vražda a sebevražda odehrála. | Kateřina Moravcová

Vražda na narozeniny

Německá média uvedla, že muž nejprve v Německu zabil svou manželku Tinu (†29), pak vyzvedl děti ze školy a odvezl je do ČR. Tady tragédie pokračovala do šílených rozměrů. Mladší syna Jameiro dokonce v den smrti měl oslavit páté narozeniny! Šokující rozměr události dodává i to, že v úterý byl Mezinárodní den dětí. Podle německých médií byla přičinou tragédie nevěra a žárlivost. Muž prý svou manželku podvedl, ale nechtěl se rozvádět. Případ vyšetřuje česká policie ve spolupráci s německými kolegy.

Tímto autem muž do Chebu přijel...

Cheb Cheb | Kateřina Moravcová

libor123 ( 2. června 2010 20:36 )

No tak to je šílenost. To teda kdyby nedej bože přežil tak bych ho pověsil a hotovo. Tohle udělat tak je jasné že to nemá v hlavě vpořádku. Zabít své vlastní děti to je prostě nejhorší co člověk může udělat. Neodpustitelné . Za zabití dětí by se mělo střílet na počkání. HRŮZA VŠECH HRŮZ....

didi5 ( 2. června 2010 17:51 )

Jsi bl.ba????Pisi,ze je nasla manzelka majitele penzionu!!Nauc se cist kaco!

margarethka ( 2. června 2010 16:09 )

takhle se řeší nevěra??? ten chlap nebyl očividně psychicky v pořádku. panebože

akrapaz ( 2. června 2010 13:04 )

Teprve dneska o tom mluvila německá televize. Manželský pár se údajně věčně hádal, ačkoliv vypadali oba velmi dobře. Své syny vyzvedl ve školce a odvezl pak do Česka. Kluci si prý tam ještě celé dopoledne hráli, pětiletej syn měl ten den narozeniny a v jeho pěti letech tento magor ukončil jeho život i druhého syna.

gevi ( 2. června 2010 11:07 )

Chce to pořádně číst.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání