Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zavraždil prostitutku: Známe jeho identitu

Autor: zb - 
11. května 2010
18:01

Blesk vypátral identitu muže, který měl vraždit v nevěstinci ve Folmavě na Domažlicku. Brutálně zabít tady měl prostitutku (19) ze Slovenska. Je jím Thomas P. (44) z městečka Zandt, které leží asi 10 km od Chamu v Německu.

Nikdo z místních neměl tušení, že vrahem je někdo od nich. Hrůznou zprávu se dozvěděli teprve od Blesku. „Vím o tom, co se v Čechách stalo, ale nechci být nikde v médiích,“ reagoval Anton P., když se ho Blesk ptal, co říká tomu, že jeho zeť měl zavraždit prostitutku.

Thomas P. je pořádné kvítko. Několikrát už seděl ve vězení. Před čtyřmi lety se ale oženil. Vzal si Elizabeth P., dceru místního sedláka. S ní má dítě (4). Zároveň si změnil i své jméno. Patrně kvůli své bohaté kriminální minulosti přijal příjmení své manželky.

Násilník pil každý den

„Z vězení přišel před Vánocemi. Údajně seděl za 59 vloupaček,“ řekl Blesku majitel hospody U Pošty Sepp Landssdorfer. Hornofalcká policie ale Blesku potvrdila, že Thomas P. se měl do křížku se zákonem dostat v Německu kvůli násilným trestním činům, které měly mít i sexuální motiv. O tom ale nikdo z obyvatel Zandtu nic neví. Thomase P. mají za zloděje. „Choval se normálně do té doby, než se napil. Pak byl agresivní. On ale pil každý den.

Stejně tomu bylo i v pátek. Popíjel u mě v lokále, pak ho něco popadlo, sebral se a opilý jel do Čech,“ prozradil Blesku Landssdorfer. Thomas P. pak v nočním klubu Mamba odešel s prostitutkou na pokoj. Údajně měl tady nevěstku brutálně mučit. Dívka totiž měla poraněné genitálie a vnitřní zranění břicha. Kromě toho utrpěla popáleniny na 40% těla. Podle lékařů byla buď opařena horkou vodou nebo poleptána kyselinou.

Dívku objevila kolegyně

„Když začala stropem prosakovat voda, tak se jedna holka šla podívat nahoru. Tam jí ale Němec napadl a začal jí škrtit. Jeho pak chytil majitel klubu a dívka zároveň objevila ve sprše těžce zraněnou kolegyni. Ten Němec prý měl na ní dvě hodiny pouštět horkou vodu,“ řekl Blesku člověk obeznámený s děním v nevěstinci. Těžce zraněnou prostitutku pak odvezl vrtulník do nemocnice v Plzni. Tady ale druhý den zemřela.

ceposka ( 12. května 2010 14:57 )

málo se ti směju ty trubenko jedna!!!!Každý dělá co umí a je t jejich věc ne?!A pokud jí závidíš ty prachy,tak mužeš jít také dělat prostitutku,nikdo ti v tim nebráví!!A to,že si neumíš najít práci za lepší plat tak to je tvuj problém ty opravdu budeš pěkná kráááááááááááááva

arcaben ( 12. května 2010 13:46 )

nora20 mezi Tebou a ujetým Němcem,není veliký rozdíl=stačí si přečíst Tvé příspěvky=tolik zloby,jedu a sadismu,co z Tebe čiší....

kybella ( 12. května 2010 11:47 )

že byla prostitutka,kdyby nebyla poptávka nebyla by nabídka.Jestli jí někdo závidí výdělek,může jít přece dělat totéž.Tady ta holka měla smůlu,to je holt to riziko "podnikání",ale ani tak nikdo nemá právo vzít jí život,páchat taková zvěrstva.Ten chlap je stvůra,neudělal to poprvé,zaslouží doživotí.

anelam ( 12. května 2010 07:03 )

Noro opakuješ se Ty která se tak napracuješ ještě o půlnoci jedno a to samé meleš na počítači??

Shelby16 ( 12. května 2010 00:31 )

Jak k tomu příjdeme my poctiví ? Co každý den poctivě chodíme do práce za malý plat a odvádíme státu daně ? A někdo se jen peleší - dě vky s chlapama a nepracují a mají se líp než já ! Všechny bych naházela do řeky s krokodýli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání