Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Chlapec (15) z Brna: Nemluví, umí jen žebrat!

Po totožnosti tohoto chlapce pátrá brněnská policie.
Po totožnosti tohoto chlapce pátrá brněnská policie.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, rvs - 
27. dubna 2010
15:45

Nemluví, domlouvá se jen posunky a jediné co zřejmě opravdu dobře umí, je žebrat... Lidé v Brně našli asi patnáctiletého chlapce, o němž nikdo netuší, odkud se vlastně vzal. Jeho totožnost se nyní snaží vypátrat policie.

Chlapec minulé úterý zmateně pobíhal kolem benzínové pumpy v brněnské Černovické ulici, odkud ho nakonec odvezla záchranka. Podle policie je chlapec zjevně duševně nemocný. Jak se k benzínové pumpě dostal, není jasné. Policisté prověřovali i možnost, že utekl z ústavu, žádný ale chovance nepostrádá.

Další možností je, že se při průjezdu Českem ztratil projíždějícím kočovným žebrákům z Balkánu. Tomu by nasvědčovalo i to, že chlapec byl zřejmě přímo vychován k žebrání. Podle jedné z verzí se mohl chlapec stát nepohodlným a následně ponechán v Brně svému osudu.

Mladík má sice základní hygienické návyky, dokáže si ale říci jen o základní lidské potřeby. Chlapec měří 185 centimetrů. Má silnou postavu, modré oči a vlasy původně hnědé, které má obarvené na černo a má na nich uměle naondulované kudrliny.

Chlapec nemluví, umí jen žebrat... Chlapec nemluví, umí jen žebrat... | Policie ČR

POKUD MÁTE K TOTOŽNOSTI CHLAPCE JAKÉKOLIV INFORMACE, VOLEJTE NA LINKU 158.

sunlivka ( 29. dubna 2010 14:58 )

dělá si srandu, retard snad vypadá jinak, jeho otec tvrdí, že ho viděl před rokem a byl nornální, připadalo mi, že se u toho usmívá...........myslím si, že nás tahají za nos.

kozelch ( 27. dubna 2010 23:36 )

Tak mi to příjde, že někdo tahá brněnský poldy za nos. To bude srandy kopec, až údajný retarda o svém zážitku napíše diplomovou práci

bara ( 27. dubna 2010 22:27 )

netuším, ale asi zkratka "ondulace" - NAOndulování... . nečetla jsem článek, možná je to chybějící cancourek slova, možná jen zkratka - kadeřnická hantýrka, nevím .

bara ( 27. dubna 2010 22:26 )

no a když vrostl, tak už pro pedofila není zajímavej...

bara ( 27. dubna 2010 22:25 )

chlapec má údajně podle TV obarvené vlasy na černo a naondulované - natočené do kudrn. . Kdo ví, jestli to není někdo, kdo jako malé dítě zmizel a byl využíván v pornografii...nebo zneužíván nějakým pedofilem, který si ho čančal..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání