Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chtěl po ní sex, zabodla do něj nůž

Po hádce stačilo pár bodnutí a muž zemřel
Po hádce stačilo pár bodnutí a muž zemřel  (Autor: PROFIMEDIA.CZ - ilustrační foto)
Autor: jak, puk, jos - 
3. dubna 2010
16:21

V pražském Podolí se včera ráno odehrálo krvavé drama. Čtyřiatřicetiletá žena bodla do hrudníku svého o dva roky staršího partnera. Ten zemřel. Žena se pak sama k činu přiznala. Co se v bytě stalo? Podle svědků byl muž podnapilý a chtěl po ní sex.

Policie vyjížděla do Jeremenkovy ulice v pražském Podolí kolem šesté ráno. Muž se prý vrátil do bytu podnapilý a chtěl po ženě sex. Ona ale jeho návrhy odmítala a její přítel začal být agresivní. Je tedy možné, že se jen bránila?

„Vyšetřovatel zahájil úkony trestního řízení a obvinil ji z vraždy. V průběhu vyšetřování se ale ještě může čin překvalifikovat,“ řekla Nedělnímu Blesku mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Jakmile si žena uvědomila, co vlastně udělala, sama zavolala záchranku, se kterou přijeli i policisté. „Měla snahu mrtvému pomoci. Neutíkala, nezastírala své jednání, spolupracovala. Byla ve velmi špatném psychickém stavu,“ dodala Zoulová s tím, že další informace objasní až nařízená soudní pitva. V případě vraždy by ženě hrozilo až 18 let za mřížemi.

monjja ( 7. dubna 2010 09:47 )

Ty jsi ještě větší pako než by mě vůbec napadlo, že někdo může bejt...koukám, že bys taky zasloužil provětrat žebra teploměrem...jak vůbec můžeš něco takovýho vypustit z huby...je dobře, že ho zabila, i když chudák ženská, podle mě neměla na výběr...doufám, že to překvalifikujou jako sebeobranu!!!

3090 ( 5. dubna 2010 15:54 )

To víš, není čas

3090 ( 5. dubna 2010 15:53 )

Že nejsi vidlák ti někdo řekl, nebo je to tvůj názor. Já totiž dle tvého psaní soudím, že vidlák jsi. Mentální jsme ve své podstatě všichni a tudíž díky bohu že i má rodina. Ty ovšem budeš z vrhu dementálního a to není v pořádu Uďo.

bjutifl ( 5. dubna 2010 01:38 )

3090 ty si se nám nějak rozjela Tohle spíš vypadá, že to psal 9030. Že vy dva si zapomínáte přehazovat nicky, a nebo už si pochytila ty jeho móresy?

3090 ( 4. dubna 2010 21:38 )

A to je právě ta chyba

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání