Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nahé novorozeně leželo ve sněhu před garáží

Autor: oj, jad, puk - 
12. března 2010
13:47

Ve sněhu u garáží v Příbrami byla nalezená nahá novorozená holčička. Záchranáři ji převezli do nemocnice. Po matce pátrá policie se psy.

Dítě nalezl obyvatel Příbrami kolem třinácté hodiny a neprodleně upozornil policii na lince 158. Operační důstojník se spojil se záchrankou, která okamžitě vyrazila na místo.

V ulici Nad Štolou v Příbrami čekal záchranáře šokující pohled. Na zemi před garážemi leželo ve sněhu silně podchlazené novorozeně. Zatím nelze přesně určit, kdy dítě přišlo na svět, ale podle záchranářů je jisté, že je jen krátce po porodu.

"Holčička je v tuto chvíli ve stabilizovaném stavu a je zahřívána v inkubátoru na správnou tělesnou teplotu tak, aby si ji následně dokázala udržet," řekla mluvčí příbramské nemocnice Monika Boušková. Všechno prý nasvědčuje tomu, že dívenka je jinak naprosto zdravá. Váží 2,8 kila a měří 47 centimetrů. Zaměstnanci nemocnice dali holčičce jméno Andělka.

Kriminalisté momentálně prohledávají okolí a pátrají po místu, kde matka mohla holčičku porodit. Hledají i matku, protože ta se dopustila trestného činu opuštění dítěte, za což jí hrozí trest odnětí svobody na jeden až pět let.

pepazdp ( 13. března 2010 15:31 )

No vona je fakt ňáká divná. Tady si hraje na kladnou citlivku a přito je to ubohá bonzačka. Když jsem nemoh v noci spát, tak jsem jezdil po diskuzích a ona tam někde sama o sobě psala, že příspěvky které se jí nelíbí a s kterými nesouhlasí nahlašuje adminům aby je smazali. No ubohost sama

dsmann ( 13. března 2010 14:50 )

Ty že máš syna? To je ňáký divný.Včera sem někde čet že si sama že si nemáš s kým popovídat.A před časem si někde psala že žádnou rodinu nemáš. nejseš ty ňáká ukecaná?

dsmann ( 13. března 2010 14:45 )

Ty seš teda pěknej sadista. Ale vpodstatě máš pravdu.

9030 ( 13. března 2010 02:01 )

doufám že týzkurve ný svin i nekdo podřízne palici. jinak dopadmout nemůže. A stáhnout z kůže zaživa. Nic menšího si nezaslouží.

pepazdp ( 13. března 2010 00:23 )

Když něco nemyslíš vážně tak to nepiš. Pak se nebudeš muset vnucovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání