Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Lupič se zbraní v ruce přepadl banku Praze

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ših, oj - 
11. března 2010
10:58

Neznámý pachatel snědé pleti překvapil zaměstnance pražské pobočky Volksbank na Vinohradské ulici. Žena na přepážce mu po výhružkách se zbraní v ruce vydala zátím neznámý obnos peněz.

Podle policie se jednalo o mladšího muže snědé pleti. Ze strachu z odhalení si zakrýval tvář velkými slunečními brýlemi. Byl asi 170 centimetrů vysoký a nosil černý kábát. Pravděpodobně kvůli pohodlnějšímu útěku svůj převlek po odchodu z pobočky odhodil. "Před půl desátou bylo hlášeno na linku 158 přepadení jedné banky na Vinohradské ulici," řekla Blesku mluvčí pražské policie Eva Miklínová.

Peníze požadoval se zbraní v ruce. Vyděšení zaměstnanci mu raději vyhověli. Pachatel, který nemluvil dobře česky a byl to tedy nejspíše cizinec, chtěl pouze eura, o jinou měnu neměl vůbec zájem. "Měl krátkou stříbrnou střelnou zbraň a žádal pouze eura. Nemluvil dobře Česky. Odnesl si zatím nezjištěnou částku. Po pachateli dál pátráme," upřesnila mluvčí. Policie by jistě uvítala jakékoliv informace, které by vedly k dopadení pachatele.

Naštěstí se celé přepadení, možná i díky ochotě zaměstnanců banky, obešlo bez zranění.

georg-stuttgart ( 13. března 2010 08:26 )

je jiste, ze kdyz chtel jen eura, ten lupic, tak us je davno nekde v zapadni europje,aby tam uloupene eura uzil, k cemu by mu bily ceske koruny v zapadni europje, kde se plati jen ezrama,

honza1965 ( 13. března 2010 01:38 )

Ty jsi na to kápnul Pepíku!!! Našel jsem si nick Elkos a nevěřil jsem vlastním očím. Synátor, manžílek .....a naše prolhaná Gituška coby odbarvená blondýnka. Přitom na diskuzi o nezaměstnanosti 9.3. ve 14 hodin 03 minut prohlásila: " Co to tady meleš o nějaký mojí rodině..." Dalo mi to fušku to najít ale když už jsi to tu nakousnul, tak není od věci mít přesné informace.

pepazdp ( 13. března 2010 00:11 )

To si fakt myslíš že ti někdo uvěří že si to ty. Na jedný diskuzi si tvrdi že rodinu nemáš.

beda888 ( 12. března 2010 11:36 )

Hele Elkosi, četl jsem tvoje míry, ale tolik přes prsa na té fotce???????!!!!!! To si teda fandíš. Já bych tipnul prsa tak max.1 a to ještě po sprše ve studené vodě. Jinak musím pro ostatní přiznat, že není briketa.

gita.gita ( 11. března 2010 13:12 )

bohuzel tak chytra zas nejsem ,abych umela vlozit foto. Fotoparta.cz nick ELKOS ,tak se na me muzes podivat tam ,urcite ti to udela dobre ,takove odhaleni nicku ,kdyz me spehujes

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání